NICK-asocijacije

Započeo irena maric, Jun 27, 2008, 05:28:03 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

rki ska

podseca me na skracenicu imena nekog proizvoda koji se moze pazariti za 84 dinara.  TiD za samo 84 din!! povoljno,nema ljutis;)

Nikola Kurcubic

Podseca me na kvarne zube, sweet kao slatkisi i tooth , zubi a slatkisi i zubi, zna se karijescina... :)

irena maric

Pa ne znam na sta bi me asocirao tvoj nick!Muva,kao muva....bas ih i ne volim....:( ,ali posto te poznajem jako dugo znam da si super covek,drug,otac,suprug.....;)

Axl Axl

Na osobu mladu duhom, neiskvarenu...

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

Tvoj avatar mi je uvek bio simpatičan, još pre neko što sam znala ko si :)  
Nick? Ne mogu da objasnim i ne znam zbog čega, podseća me na Alf-a večitog dobricu i drugara,...

Nikola Kurcubic

Avatar je potpuno razumljiv, jer predstavlja jednu tvoju veeeliku ljubav. Ali nick mi nije jasan. Uvek si puna zivota, i ne dozvoljavas da te godine poistovete sa ponasanjem koje je uvek vedro i mladoliko a nick je Lusy, pramajka. Malo mi nije povezano.

Alexandra D.

svidja mi se i avatar i nick,a realno asocira na neko spadalo,stalno je tu i dosadan je.

Ali naravno to ne mislim o tvojim postovima,:)

Nikola Kurcubic

Baš ko muva, jel tako_

E, a tvoj avatar je lep, ali ništa ne govori, barem meni. A nick, ja zamišljam da nikada nisi sama zato i dva imena ali kao i junaci iz crtanog filma, pozitivna i vesela osoba. Jesam li pogodio.

Olja Milovanov

Pesmica iz jednog crtaca glasi: \\\"Konjsku muvu ne mos\\\' da vidis, ne mos\\\' da vidis, cak i da probas...\\\" ;)

rki ska

lepa,nežna,pametna,neiskvarena osoba. tipična morska sirena

irena maric

Opet ja...

Sto te duze srecem na forumu sve si interesantniji.Nick me asocira kao sto sam vec i rekla na cistocu,urednost....veoma simpaticno!

Kyle Broflovski

samoj sebi tepa,ako voli sebe voli i druge

Bojan Maletic

lik koji zraci pozitivom oko sebe,koji cak i na forumu zraci jer iako ga neznam licno ali se uvek nasmejem kada vidim njegov avatar,voli da gleda crtace,znaci da je mlad duhom

irena maric

Boki,moras podhitno da promenis slicicu.Ne oslikava te bas najbolje.Mnogo mi je crna!

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

\\\"Iza šuma, iza gora, iza reka, iza mora,
žbunja, trava,
opet noćas tebe čeka čudna neka zvezda plava,
zvezda prava.\\\" :)

O Tvom nick-u sam ranije pisala.
Ovaj avatar Ti nekako stoji.
Nepopravljivi romantik! ;)