stage

Započeo Ognjen Miric, Oktobar 08, 2007, 06:28:39 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Boris Majstorovic

400 dinara nije puno za Neverne Bebe. Za Cecu jeste!

Serveto Pecin

šaci wrote:
Citat...veoma sterilan i hladan. nema dušu!

^Rech!

Ognjen Miric

kontam da nije puno 400 din ali mi smeta to sto je kao godinu dana od otvaranja i sad dovode neverne bebe i deru po usima pa mogli su bar jedno vece da posluju da ostanu na nuli a ne da zarade ili  primera da su bar za neke redovne goste koji su svaki vikend tamo dali koju ulaznicu bar nesto....

Radomir Jelic

i da je frei, u Bečeju bi opet bilo zanovetanja...

Ognjen Miric

Zoran Sarajlija

igrutin wrote:
Citati da je frei, u Bečeju bi opet bilo zanovetanja...
Da li opet krece ona prica kako su becejci ovakvi onakvi vole da pljuju i seru i tako to?

nemam ime

ko hoce dace ko nece nece i sta tu ima vise da se prica!!!

Marina Kovacev

Ne znam da li je neko od vas bio sinoc na Bebama... Ali ko god da je bio, garant se super proveo... Tih 400 dinara bih svakako potrosila... I da, Penny je ipak bio daleko od punog, iako volim tamo da idem...

Marina Kovacev

Neka mi moderator skine ove kopije poruke! :)

nemam ime

bio ja i odusevio sam se!!! moram da priznam da ne slusam preterano bebe kao ni jedno 80-90% ljudi koji su bili juce  ali momci stvarno sviraju a devojke pevaju!!! Po mom misljenju to je nas nabolji band iako nije bas nesto slusan(najobrazovaniji muzicar-i;MILAN)!!!
najjaci utisak na mene je ostavio bubnjar(solo) i Milan naravno!!!

Boris Majstorovic

Marina_The_Press wrote:
CitatNe znam da li je neko od vas bio sinoc na Bebama... Ali ko god da je bio, garant se super proveo... Tih 400 dinara bih svakako potrosila... I da, Penny je ipak bio daleko od punog, iako volim tamo da idem...

Dobila karmu !

sava savanovic

kako mislis nije bas nesto slusan

Peleena :) Pa shta te briga :D

Nikako da ne odem u Stage..smrc,smrc...ali,pokusacu :)

Milos Plazacic

CitatPo mom misljenju to je nas nabolji band iako nije bas nesto slusan(najobrazovaniji muzicar-i;MILAN)!!!

slusan je itekako...ja koji ne volim bas tu vrstu muzike (mislim volim,ali ne volim u domacoj verziji) pa slusam...

Citatkako mislis nije bas nesto slusan

e bas to...

nemam ime

NIje slusan u odnosu na neku chanu i ostalu kompaniju:-):-):-):-)