Pitanja i odgovori

Započeo Serveto Pecin, Septembar 25, 2007, 07:30:26 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

l dj

Shef zasto nisi postavio pitanje?;)

mumba

shefe a da nas pitaš nešto?

Bojan Maletic

ew da postavim ja jedno pitanje....
Meni stvarno nije jasno sta ja radim tu,i zasto ne idem na pawanje:huh:

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

...Pa valjda ti je lepo na forumu! :)

Koliko sati spavate?

irena maric

Pet sati dnevno.Znam da je malo,ali tako je!

Da li vi volite da spavate?

mumba

Djordje P.

kad popijem pivo na vrucini.
sta te opusta?

Plivanje, dobra knjiga, masaža, dobro društvo....

A kuda večeras?

Djordje P.

ne znam jos...

koliko imas fixnih telefona kuci?

goran shef

JBG Nisam pretio temu od pocetka. Mozda i sada pogresno uradim, ali evo pitanja.

Zasto vecina devojaka koja misli da je u cvrstoj (stabilnoj ili kako bilo nazvati) vezi pocinje malo manje da \\\"mari\\\" o svojoj telesnoj tezini pre svega?

Imam neku svoju teoriju, ali ipak vise glava je pametnije.:P

Djordje P.

(treba da odgovoris na pitanje i postavis novo, trebao si reci koliko imas telefona, ali ok, teramo dalje)

jeste chest slucaj u dugim vezama da se devojka podgoji, ali jbg i muskarci su takvi. a zasto? neobrijan, deb\\\'o, sa dlakama iz nosa i pocepanih charapa i moze da sheta samo nedoteranu bucku ubucenu \\\"za po kuci\\\" sa otpalim lakom na noktima i frizurom ko metla.

koja je tvoja teorija?

goran shef

Dva mobilna i dva stabilna.

Mislim da kada one procene da je to taj sa kojim bi imale i dete, i da se osecaju sigurne za njegovu budunost (detetovu pre svega i ispred svega), smanjuje im se potreba da se prema ostalima prikazuju u svom subjektivnom najboljem svetlu jer su cilj postigle, tako da dolazi do \\\"opustanja\\\".

Uzgred, \\\"sponzoruse\\\" su plastican primer toga, jer im nije dovoljan broj IQ poena dat, a nisu se ni trudile da ga povecaju za zivota, pa su svima veoma \\\"vidljive\\\".

Sve to mi je ipak veoma logicno jer porediti zenski majcinski instikt, koji mislim da je njihova zivotna vodilja, sa muskim instiktom po tom pitanju je neozbiljno. Ipak svi smo mi deo neke zene koji je nastajao 9 meseci. S druge strane porediti nekoliko minuta sa tim....:unsure:

Zdravo shefe.

Ova igra se igra ovako: Odgovoriš na pitanje postavljeno u postu pre tebe, a onda ti postaviš dalje pitanje. :)  u protivnom igra staje, a ti sigurno to ne želiš! Opet nisi postavio pitanje! :)

Interesantna ti ta tvoja teorija o opuštanju...al\\\' nekoko se ne slažem sa njom.Udata sam 18 godina, za čoveka sa kojim sam 23 godine .. i ni najmanje se nisam opustila , niti ću dok sam živa.Izgledam ... pa prilično pristojno. Imam dvoje dece...i nikada nisam bila sponzoruša, a prilično sam vidljiva sa priličnim IQ i velikim EQ. Kilograma imam 55....

Danas žensko čeljade moze da rodi sa 11, 12 godina , jer već tada postoje uslovi i javlja se materinski instinkt ...i šta to znači da treba da se opusti do kraja života!? Nekako mi ta tvoja teorija ne stoji na čvstim osnovama.

Koje je Vaše mišljenje o shefovoj teoriji?

Nikola Kurcubic

Nikola Kurcubic

Delimično se slažem. Većina se opusti i dozvoli sebi da se popuni sa kojom kilom.Svaka čast onoj koja vodi računa o izgledu, ali svaka to radi zbog sebe a ne zbog dečka ili muža.
Ali ima povećana kilaža veze i sa psihom. Sigurna veza donosi opuštanje a sa tim dolazi i manja nervoza koja itekako utiče na povećanje telesne težine.
Setite se samo svi Vi koji imate decu, koliko se kila izgubi kada su deca bolesna ili u problemima pa i vi sa njima to preživljavate.
Za plavušese ne slažem jer sam video priličan broj istih koje su spadale u tešku kategoriju a oblačile su se kao da su idealnih proporcija. No to je povezano sa ženskom sujeto koja ne dozvoljava ženama da sebi kažu da su grozne ili debele.
Opet svaka čast onim ženama koje vode računa o svom izgledu bez obzira na boju kose jer po meni ta teorija o plavušama ne pije vodu jer takodje poznajem mnoge plavuše koje su natprosečnog IQ-a ali i crnke koje se gube u razgovoru kada prodje pozdravljanje i pitanje , kako si A IQ im je jednocifren.

Da li roditelji osim genetski mogu da povećaju IQ svoje dece razgovorom i kućnim vaspitanjem?