Prvi sex

Započeo Pera Petronije, Jul 19, 2008, 06:18:36 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Pera Petronije

...sa koliko godina ste imali prvi sex...
..dali su vam se ocekivanja ispunila...

Goran Čonkić

~14. Ocekivanja nikako, al neki snovi da...;) ;)

mumba

13! i nisu mi se očekivanja ispunila a snovi tek mnogo.mnogo kasnije!

Robbyn �

Dok se nije pretvorilo u njegove avanture...:laugh:

Goran Čonkić

mumba

ja sam reko a vi verujte ili ne!sve mi ko burek s sirom!

Pera Petronije

...ma nishta narocito,gotovo sve za pet minuta...
..ja mislim da nisu vazne cifre,nego utisci...

mumba

ma važniji ti je peting! a mož i kunilingus!

Boris Majstorovic

Imao sam 15 godina, plaza u Vrsaru. Nisam imao pojma sta treba da radim, ali sam zato bio uplasen. Sam dogadjaj je bio kratak i ispunjen adrenalinom.

velimir cvejanov

Ajd da budem u trendu, kako to lepo primeti Robbyn... Elem, prvi put je bilo jako kratko, uhvatila nas vaspitacica...

Bojan Maletic

\\\"... secam se prvog poljupca,samo on je bio sladak,secam se prvog dodira,samo tada sam drhtao,a onda su nestala osecanja,ne osecam nista,samo se secam....\\\"
ah,ta lepa vremena...... B)

Goran Čonkić

Et sad...cim je neko imao neko malo ranije iskustvo, o`ma je Minhausen :dry: :dry:...ajde evo priznacu, jos uvek sam nevin...  :goozica: :goozica:

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

Jelte , jer ova tema rezervisana samo za muški rod ili nam se ženski stidi da piše svoj prvi \\\"doživljaj\\\"!?

Po vašem pisanju, ja sam načisto \\\"zakasnila\\\". Imala sam 17 i još 1/2!
 Bilo je... lepo,nežno,ispitujuće,željeno,normalno,očekivano,podrazumevajuće, nešto što se pamti ceo život :) . Imali smo isto godina i iste misli. Bili smo zajedno 7 godina.
  Verujte mi da ništa nisam propustila, što nije bilo pre. Bar znam šta se desilo, a desilo se! :)

@- i da ne pišem novi post. Mislim da nisu bitne godine kada se uključujemo u svet odraslih. Bitno je da to želimo zaista i da znamo šta radimo ( ne spermatozoidi i jajne ćelije, ne hormoni, koji trče kroz naša tela, nego Mi sami!), a ostalo se podrazumeva i nadograđuje...:)

vesna bosnic

Sa 17god.....bio je to panker....u kojeg sam bila zaljubljena do usiju....,a kada smo uradili ONO.....sve me je zivo bolelo...,cak i mali prsti na nogama:laugh: :laugh: :( .....ma to mi tada nije bilo toliko bitno...,sam sex....,uzivala sam u nasem zezanju....,bili smo skroz ludi!!!!!!!:laugh: :laugh: