uuuLicni fest u Novom Beceju

Započeo aleksandar tomic, Jul 20, 2008, 08:31:06 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Zoran Suboticki

Tako je sve jednostavno: samo odgovori na postavljena pitanja. Kakav novi odnos? Ko je \\\"egzekutor\\\" novog odnosa? Da li si bio na koncertu SimeFuja? I jedno dodatno: hoćeš li ići na uuuLični fest? bar jednom da čuješ i vidiš čoveka uživo. Kad ga već \\\"braniš\\\" od mene.

G. P.

Zasto bih ja tebi odgovarao na pitanja kada ti nisi odgovorio na moje? Ako si ti organizovao to sto tvrdis zasto si prestao?

Ko će i šta uraditi - to će se videti, ne treba pričati - prazna priča je specijalnost nekog drugog ;) .

Odgovor na tvoje pitanje je: 1 - da, 2 - da.

Odosmo u off topic. Necu više, nastavi bez mene - branioče sirotinje i nezaposlenih a od skora i zaštitniče omladine.

Zoran Suboticki

Ovo prerasta u igru gluvih telefona...A ja ne volim društvene igre. A ti sa tvojim \\\"videćete\\\", \\\"saćemo\\\", \\\"samo što nismo\\\", \\\"najbolji smo, samo tek što nismo to pokazali\\\" - ličiš na Batu Živojinovića! Samo još da smo svi ostali Š tefica Cvek!:laugh:

aleksandar tomic

aleksandar tomic

nema plakata -  velika slika.

....ali lep je, stvarno
Bokica ga napravijo.

videcete na uuuLICI.

Zoran Sarajlija

janos demeter

Dobro si reko.Kod nas usta puna a na papiru nistaaaaaaa.Hocemo rezultate.

Ivan Srdanovic

Napred Becej,Banat kasni za dve duzine
neka ostane tako

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

Sinisa Tomic

ma mozete pogledati, ako ikog zanima nekim od onih linkova koje sam postavijo ili na www.myspace.com/becejpunx

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

...eto mene zanima pa sam i skinula plakat... i ne razumem te zašto stalno provlačiš ...ako ikog zanima...Nekog sigurno zanima :)

Uz dopuštenje ( povećala sam plakat sa my space-a).
evo ga:

.. i okačite neki i po uuuulicama Bečeja :)

Sinisa Tomic

pa pokrenuta je ova tema da bi se najavio jedan dogadjaj, ma gde on bio, a ljudi su samo debatovali o tome kako i zasto se to desava tamo gde se desava, ko je kriv i ko je dobar, a ko los.
niko do sada nije komentarisao u stilu ja sam ovaj bend gleda i oni su takvi i takvi ili sam cuo to i to o njima, pa mi se cinilo, k`o da je pogresan naziv teme, na koju smo se srecom vratili, hvala lusy!

Marina Kovacev

Stvarno ne mogu da verujem da se politika uvlaci i u ovakve teme! Posle se pitate zasto mladi odbijaju da ucestvuju u politici, pa zato sto se gurate i u muziku i u nasu kreativnost i zelju za organizacijom i pokretanjem desavanja... svuda!
Sto se tice bendova, svi su mi poznati jer ih moj drugar Sale non-stop spominje... :)  Licno znam JKMAMKK i FUJ... Zelim JKM-u da dobije svoje zasluzene minute, i neka ih bude mnogo vise od onih 20, koji su im nenamerno uskraceni na \\\"Lajanju na zvezde\\\"... ;)

Zoran Suboticki

acafaca napisao/la:
Citat1. i 2. avgusta tekuce godine u Novom beceju na keju kod Radnickog Doma odrzace se drugi uuuLicni fest. Nastupaju: Under pressure, Vault of pain, Crno ispod nokta, Antirost, Fuj!, JKMAMKK, MUZIKA POLUDELIH...

[b]ps planirano je da tada bude Mikrofonija, ali su ljudi iz vlasti u Novom Beceju bili mnogo spremniji na saradnju od nasih
[/b][/color]

Na samom startu tema je dobila političku konotaciju. Ajte čitajte pažljivije....pa onda osuđujte, prosuđujte, kritikujte. Hvala na pažnji. Mislim da sam dovoljno doprineo promidžbi ovog događaja na Forumu.:)

aleksandar tomic

ja sam samo saopstio ko je hteo da nam pomogne, a ko nije;
zasto je festival u Novom Beceju.