Tehnika zavodjenja

Započeo Pera Petronije, Jul 19, 2008, 06:12:26 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

mumba

sinmbad-e svaka ti čast na referatima kao da si meni reči iz usta uzeo! malo je istomišljenika u ovo vreme! što bi rekao jedan moj drugar ako na mlađima svet ostaje onda mi stariji bolje da uradimo grupno samoubistvo!

Radomir Jelic

ma ubijesh se ko stoka od alkohola, pa ti je sve jedno kako ces, koju ces i koliko ces ih :)

TiDža84

igrutin napisao/la:
Citatma ubijesh se ko stoka od alkohola, pa ti je sve jedno kako ces, koju ces i koliko ces ih :)

Pa kad se vec ubijes ko stoka onda nisi sposoban ni zasta nego ili odes na ispiranje ili odes kuci izbljujes se i legnes da spavas....u krajnjem slucaju zaspis u nekom jarku na putu do kuce   :laugh:

Radomir Jelic

pa nisam imao taka iskustva....

obicno se probudim u paru... a ne u jarku... (falte me usta da vas ne poderem) ;)

TiDža84

igrutin napisao/la:
Citatpa nisam imao taka iskustva....

obicno se probudim u paru... a ne u jarku... (falte me usta da vas ne poderem) ;)

A nemas pojma sta se sinoc dogodilo,dal si ti priveo nju ili je ona privela tebe?! :P

Radomir Jelic

hmmm :) zar je bitno??? :) rezultat je bitan :D

TiDža84

igrutin napisao/la:
Citathmmm :) zar je bitno??? :) rezultat je bitan :D

Mislim da u pijanom stanju bas i ne moze doci do nekog \\\"rezultata\\\"....:laugh:

Radomir Jelic

pa ni to nije bitno jer se ni ne secas :D :D

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

@Igrutine- ja bih ovu tvoju tehniku nazvala \\\" zavođenje do jaja i nazad\\\", jer gde si bio, tu si opet i pojma nemaš šta beše ! :laugh:

TiDža84

Ja ipak mislim da je kod zavodjenja najlepse kad se ti secas svakog pokreta,dodira,pogleda i poljupca....e sad pitanje je ko sta preferira :laugh:

Radomir Jelic

hmmmmm.... a zar je i to bitno.. :) :D :D D: D:

vesna bosnic

Pa mislim da treba biti originalan,mislim i na musko i na zensko..,treba imati neku zvaku,za pocetak,ali ne biti isfoliran...Biti duhovit,ali i zavodnik,zavodnica,jos ako ste u nekoj diskoteci ...ufffff.....Govor tela mnogo pokazuje....

mumba

ma samo častiš ribu sa špricerom i kavurmom!

Jovanovic Dragan

Dobar zavodnik je neko ko ima taktiku, ko je kao što tidža kaže neočekivan, sklon da iznenadi partnera, ko je maštovit i kreativan u vezi i osvajanju....NIje zavodnik neko ko je samo zgodan i lep, ima dobar auto, dobru garderobu, opasno društvo ili novac pa misli da može zbog toga sve....

CitatZašto ne Ninice? Tehnike, naravno. Pročitaj knjigu Š oderlo de Lakloa \\\"Opasne veze\\\" gde su upravo \\\"tehnike\\\" dovedene do savršenstva /naravno primerene onom vremenu/. Namerno potenciram knjigu, a ne film! A imaš i nekoliko sjajnih naslova na temu \\\"strategija zavođenja\\\". Fenomalna teorijska literatura...

Ili pogledajte na //www.zavodjenje.com , vrlo poucna knjiga. Ja je imam. Funkcionise 100%. PROVERENO!

Goran Čonkić

Ja i dalje kazem da treba biti ono sto jesi i to je najbolji lek. :D