koliko puta ste se nasmejali danas?

Započeo tanja mitic, Oktobar 17, 2007, 03:47:44 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

tanja mitic

samo brojkama izrazite odgovor, molim lepo....;)

tanja mitic

16. oktobar 2007 godina
koliko puta ste se danas nasmejali ali onako od srca....može i razlog da se navede pa da se svi smejemo :laugh:

.....1....
jedna devojčica od tri godine mi je danas prišla i dovukla mi njenu drugaricu,malo mladju od nje(kojoj su viseli zelembaæi do usta), i rekla mi : Obriši joj nos da može da peva! ...hm...:)

rki ska

do sada sad sam izmerio 1h:18min:28sec... :lol: :laugh: i to sve u jednom intervalu.

tanja mitic

joj...lagim, evo još jednom malopre dok sam čitala jedan viciæ...

Poštar bakici doneo pismo i kaže:
• Bakice, evo stiglo pismo iz Amerike, avionom!
Bakica:
• Ne laži, videla sam te ja, došao si na motoru!

Završava se svadba i mlada tužna. Nailazi svekrva i kaže:
• Ne boj se, biæe moj sin nežan!
A mlada kaže:
• Ne sviraj baba kurcu, ja se jebem k\\\'o zmaj, nego gledam ko æe ove sudove da opere!

mumba

u poslednje vreme se uopšte ne smejem,nemam zašto.

Boris Majstorovic

Serveto Pecin

Sreo malopre neko drustvance u centru, pa smo se smejali k\\\'o ludi...
Nigde nikog, a mi lupetamo... :laugh:

Radomir Jelic

tanja mitic

20. oktobar 2007.godina

koliko puta ste se nasmejali od jutros?

Nina Ristic

3 puta onako od srca... prvo u dvoristu kad smo igrali basket pa je brata napucala lorta u glavu, drugi put kad je mene napucao iz besa sto mu se smejem... i treci put malopre kada je cale nesto lupio... :D

u toku dana se nebrojeno puta smejem, ko me zna zna i to. heheheehehehehe

tanja mitic

svaka čast Nina....
:)
i ja se nasmejem često a onako od srca?
....pa barem jednom na dan...

Nina Ristic

da, mene znaju da uhvate i napadi smeha... pa s cerekam i na mali prst.. to uglavnom u skoli kad ne bih smela da se smejem (na casu...), i to traje duzi vremenski period.... samo sto se tako smesno smejem pa i druge zasmejem...

heheheehe

tanja mitic

to se i meni dešavalo...mene su čak i iznosili iz razreda jer nisam mogla da se kontrolišem...haha...ali samo do kupatila da se malo umijem i smirim...i naravno onda te uhvati napad kada se najmanje nadaš i nema šanse da se zaustaviš....

bože,lude,slatke godine!!

Sinisa Milutinovic

hehehe ama bas citav dan....

Upoznao sam curicu pre neki dan iz nemacke...i sada sam saznao da joj se dopadam...ali ona sutra pali nazad....hahahah smejem se i neverujem koliki sam baksuz...:laugh: :laugh: