Davidoff?

Započeo Ultra Boys, Avgust 13, 2008, 09:58:28 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Ultra Boys

Da li ima najlepsu bastu u gradu?

mumba

lepša mi je bašta u pozorišnom klubu mada tu je škola ali nema veze!nije loša ni u davidoff-u ali nekako ne volim to mesto! mjuza i atmosfera me ometaju!

Stevan Kosanovic

Biljana Barjaktarov

ima lepu bastu ali ne i najlepsu...

Zoran Sarajlija

Najlepsa i najukusnije sredjena (misslim na stil i tako to).Samo da je malo vise na ulici ali okej je i ovako

irena maric

debeli zmaj napisao/la:
CitatNajlepsa i najukusnije sredjena (misslim na stil i tako to).Samo da je malo vise na ulici ali okej je i ovako

Slazem se sa tobom...;)

Najlepsa basta je u Debelom Zmaju!:) ;)

Vladimir Bakic

Nisam usao tamo godinama..Zaboravio sam i kako izgleda..Odbija me Mita Georgijev,jebi ga.. :X

Zoran Sarajlija

BAKANDZA napisao/la:
CitatMita Georgijev,jebi ga.. :X
:lolpopodu: :lolol: :lolpopodu: :lolol: :lolpopodu: :iznadhaha: :iznadhaha: :iznadhaha:

Djordje P.

jeste lepa je basta ali bas onako leeeeeeepa :) a dal\\\' je najlepsha ne znam.
ne varim to mesto. i da je jedino u gradu, mislim da bih radije kloshario ispred savulje sve i da je skuplje pice.
ima svoju masu, muziku, atmosferu, pa eto i bashtu i naravno nek uziva ko to voli. sva sreca pa imamo da biramo gde cemo izaci :)

a uopsteno o \\\"vid\\\'te me ribe, tu sam jbt, i to aftom dosh\\\'o!\\\" bastama preko dana:
ok mozda kafica, sok i sl. al\\\' na brzaka da ne moram da \\\"menjam\\\" ovaj surov svet sa popodnevnim \\\"imam kade\\\" alkofilozofima.

skrenuh sa teme malko, izvinjavam se.

Ultra Boys

Ja mislim da najlepsu bastu ima Barcina!!!

Goran Čonkić

DORDE napisao/la:
Citatjeste lepa je basta ali bas onako leeeeeeepa :) a dal\\\' je najlepsha ne znam.
ne varim to mesto. i da je jedino u gradu, mislim da bih radije kloshario ispred savulje sve i da je skuplje pice.
ima svoju masu, muziku, atmosferu, pa eto i bashtu i naravno nek uziva ko to voli. sva sreca pa imamo da biramo gde cemo izaci :)

a uopsteno o \\\"vid\\\'te me ribe, tu sam jbt, i to aftom dosh\\\'o!\\\" bastama preko dana:
ok mozda kafica, sok i sl. al\\\' na brzaka da ne moram da \\\"menjam\\\" ovaj surov svet sa popodnevnim \\\"imam kade\\\" alkofilozofima.

skrenuh sa teme malko, izvinjavam se.

E bas to...meni je iskreno zato i najbolja basta koju trenutno koristi pozorisni klub. Mozes sesti da te ne gledaju svi koji prolaze i obrnuto. Lepo na miru popijes kaficu...

mumba

totalno najbolja bašta lalo to stoji a i sviđa mi se što nije sa ulice1jer bih se tada osećao kao paradajz u izlogu!

Nikola Kurcubic

Lepa jeste, ali nije najlepša. A što se tiče gostiju, ne bih komentarisao.
Ima nešto što mi se ne svidja tamo.