ILI ILI

Započeo Leana Tajkov, Septembar 23, 2007, 08:21:28 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Leana Tajkov

Da li biste ikada zapostavili prijatelje zbog decka/devojke?
A ako vec jeste, da li ste se kajali zbog toga?
Ja niti jesam niti cu...

Axl Axl

Zasto zapostavljati bilo koga, kada sve moze lepo da se uklopi???

Leana Tajkov

Naravno da moze sve da se uklopi, ali znam dosta primera gde je devojka zapostavljala prijatelje zbog decka :-(

Robbyn �

Prijatelje kao drugove i DRUGARICE,ili samo prijatelje muškog roda?
Ako je ovo drugo,onda to otvara novu temu o muško-ženskim prijateljstvima za koje ja ne verujem da postoje,odnosno jako su teško održiva a da ne bude nešto više od toga...

Leana Tajkov

Robbyne, da primenim svoje pitanje na tebe.
Sa ribom si vec duze vreme,non-stop ste zajedno,a ortaci vec lude od toga jer sa njim provodis sve manje vremena...
Dakle?
A sto se musko-zenskih odnosa tice...otvorena je tema,pa odgovori...

Robbyn �

Da,desilo mi se to kada sam bio u jednoj duuuugoj vezi (ona devojka sa halogenkama Axel-e :) )
Ali sam sam bio kriv za to,prijalo mi je da mnogo vremena provodim sa tom devojkom (sa ove vremenske distance mislim da sam i previše vremena provodio),pa sam se malo udaljio od društva.
Meðutim,kako je veza počela da odumire,polako sam počeo da se vraæam u \\"tokove\\" :)

U svakom slučaju,ne treba to raditi...

mumba

ne treba nikoga zapostavljati. ni devojku/dečka a ni svoje prijatelje.sve je u nekoj organizaciji vremena i u kompromisu.

Marina Kovacev

Iz svog iskustva reci cu da se na greskama uci... Da su momci prolazni, a prijatelji ostaju uz nas... Samo sto, tesko je kada odlepite za nekim prvi put u zivotu, shvatiti takve stvari odmah... Osoba koja je ispastala zbog moje zaljubljenosti ce se pronaci... ali razume ona, znam... (i ne znam sta bih da nije bilo tebe...)

Olja Milovanov

Sigurna sam da pravi prijatelji razumeju takve stvari...;)
Ja sam se uvek trudila da ne zapostavljam prijatelje zbog partnera, jer je u danasnje vreme tesko nalazi pravi prijatelj, a istina je da su veze prolazne dok su neka prijateljstva za ceo zivot... Desavalo se cak da celo leto provedem u drustvu drugarice i decka-bili smo nerazdvojni... :lol:
Slazem se da se sa pravom organizacijom vremena sve moze postici, a sto se tice najboljih musko-zenskih prijateljstava- nesto bas i ne verujem u te stvari...

Robbyn �

THE_FAIRY napisao:
Citata sto se tice najboljih musko-zenskih prijateljstava- nesto bas i ne verujem u te stvari...

Ni ti?:lol: :lol: :lol: ;)

Ivan Mikovic

Axl napisao:
CitatZasto zapostavljati bilo koga, kada sve moze lepo da se uklopi???

Sani L

IlI ILI to kao neki izbor..? Npr.dogovorim neki izlazak sa prijateljima a partner se pojavljuje sa romantichnom ponudom..?Uzim ili ostavi?

Nemanja Topic

Uvek je drustvo na prvom mestu.. Barem meni...

boris petkovic

^ nemy, jel to neka prozivka?

Nemanja Topic

^haha

pa ako si se pronasao jbg...
Ja sam rekao uopsteno, nisam mislio ni na koga konkretno...
Ali vidis, sami se javljaju likovi...
hahaha