Igra istine

Započeo Gordana Kuzmanovic Sadzakov, Februar 17, 2008, 03:38:58 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Bojan Maletic

uh...uh... puno... ali niko ni na čast da pozove...palačinke da napravi:(
pitanje za Bilju
Jel znaš da praviš palačinke? mmmm...palačinke....

Biljana Barjaktarov

znam:)
Pitanje za bilo koga.
Sta mislite kako ce izgledati ovaj forum za 5 god?a kakvi ce biti forumasi?

Bojan Maletic

izgledace isto kao i sada ali ce forumasi biti :dedica: :dedica: :dedica: :dedica:
pitanje za Bilju,a kada ćemo moći moj komam i ja da probamo te palačinke? :blush:

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

Nije loše setiti se pravila igre :)
 Lusy napisao/la:
Citat.. opet ja...Izvinjavam se na smetnji:huh:
Mislim da naš/a zaboravilo/a da posalje pm( privatnu poruku) sa sadrzajem: Molim za odgovor u igri istine:) prozvanom nasem   xxyy.

.. eto ga sad , pa vi samo ono copy- paste pa prozvanom.;)

... da ubrzamo igru

Biljana Barjaktarov

Prvom prilikom,cim budem imala slobodnog vremena u Beceju,organizovacemo se pa ce svi forumasi biti pozvani :)
Pitanje za Lusy:

nabroj nam najdraza imena kucica?

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

Postoji štampana mala knjiga sa imenima pasa u prihvatilištu.
Tvorci imena su deca :) \\\" Imenar pasa svih rasa\\\" !

Evo nekoliko meni dragih:
Š vrća, Žuća, Žućka, Nova, Bob Marley,Malena , Pantolesije, Vukoje, Cinderella, Snow white,Š apica, Čokoladica, Kravica, Runica...Flekica Pahuljica...
... Rajko, Miki, Vasker, Peca ( ovo su 4 male ženkice, tek progledale!, ostavljene na ulazu u vreme međunarodnog kampa! :)..( po učesnicima kampa! :)....i tako ima još puuuno! :)

Pitanje za TiDžu:

Zbog čega si na forumu sve ređe i ređe?

TiDža84

Zato sto sam odkrila lepsa i korisnija uzivanja u zivotu osim sedenja za kompjuterom i besmislenog kuckanja...:laugh:

Pitanje za Kyle-a

Koga najvise mrzis u zivotu?

Kyle Broflovski

One koje mrzim,njih mrzim sve podjednako.Mada uvek, ma koliko zaslužili moju mržnju ,ja im oprostim,otuda meni mnogo prijatelja i poznanika sa kojima sam dobar,a nemam baš blistavo mišljenje o svima.Pametan popušta,jer svako u sebi nosi nešto lepo,pa se trudim da se skoncentrišem na dobrotu u ljudima.

Pitanje za reza:

Da li ti je padalo na pamet da otvoriš temu u kojoj bi napisao pravila o pridevima,glagolima i ostala gramatička pravila?Da li ti smetaju ortografske , sintaksičke i morfološo-ortoepske greške u upotrebi glagolskih oblika na forumu?

Zoran Suboticki

Pravo da ti kažem: ne smeta mi. Zato što i sam grešim, ovde na forumu. Jednostavno, ovo je takav medij. Reagujem samo na neke kardinalne greške.

Pitanje za DORDA:

Dorde jesi li spreman za snimanje jednog ozbiljnog filma o Bečeju? na jednu određenu temu, o kojoj ne bih za sada ništa...

Djordje P.

:dabome: spreman. cuo sam nesto, ne znam da li se radi o istom filmu...

ajde boki, jbg puna ti radnja svakojakih stvari, pa te uvek mozemo pitati nesto u vezi posla :)
eto:
sta bi pazario u \\\'danijeli\\\' da imas na raspolaganju 500000 dinara?

Bojan Maletic

da imam toliko novaca ne bih radio u \\\"Danijeli\\\",ali nije to pitanje....
Pa dobro,pazario bih TFT tel,Raptor motor(onaj koji lici kao da ga OCC pravio),ugradni sporet kombinovani,rernu i kupasti aspirator u inox-u,DVD rekorder od 320GB i zvucnike,dobar auto cd-radio,e sad posto ovo nije ni priblizno toj sumi,sve ovo bih i tebi kupio :-D
Pitanje za Dorda: Hoce li se praviti neki skup forumasa (pijanka,sedeljka,kotlic ili nesto sl)?

Djordje P.

ne znam. nemam sada kade za to :S

pitanje za bokija:
kome najvise volis da postavljas pitanja u ovoj temi?

Bojan Maletic

Tebi i Bilji ;)
Pitanje za ninicu
Kako provodis i ono malo slobodnog vremena,ako ga uopste imas pored toliko dece i obaveza

irena maric

Uglavnom dam sebi malo oduska,,,radim stvari koje inace ne mogu,odem na kaficu...

Pitanje za Bokija?
Kad ces na kafu kod mene?

Bojan Maletic

pa jos uvek nije stigao zvanican poziv,u tri primerka,pa da razmotrimo,pa cemo da odgovorimo pismenim putem da liu se poziv usvaja.... :-D
salim se,pa ja imam zelju da se organizuje neka kafica-sedeljka,da se izupoznajemo i licno.... kad god hoces picemo kafu.... :-)
Pitanje za ninicu
Da li nam je ulica jednosmerna?:huh: