Igra istine

Započeo Gordana Kuzmanovic Sadzakov, Februar 17, 2008, 03:38:58 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

irena maric

Jeste,jednosmerna je!:laugh:

E sada...pitanje za Gospodara Vremena:

Zašto sve redje i redje pišeš na forumu?

Becej City

Zasiti se covek nekako...

Preovladava neka monotonija...
Tu sam ja, citam, zavirujem, nasmejem se, na neke postove se zgrazavam,itd. :)

Opustencija.

Samo vas gledam!:cheer:

Da li vas smaraju (licna) politicka prepucavanja koju forsiraju dvojica forumasha na svakom drugom topiku?

Bojan Maletic

Ma ne smeta mi to njihovo prepucavanje,ali postoji vreme i mesto za to,a ne u svim temama i u svim topicima,dobijam utisak da se oni takmice ko ce biti veci demagog,samo da bude sto veca sarena laza i samo da se sto vise ocrni onaj drugi,ljudi davite...zbog toga se ljudi smaraju i odbijaju od ovog foruma,ako imate nerazjasnjene stvari nadjite se negde,popijte pice,potucite se,to je samo VASA stvar,nemojte i nas time opterecivati... bolje razmislite i uradite nesto u ovom gradu... pa ljudi Becej nema svoj dan,bio je 8.oktobar nekad,sada ga vise nema,dok se vi demagogisete nas grad \\\"gazi\\\"vreme i on polako umire....
Izvinjavam se na gnjavazi ostalim forumasima....
Postavljam isto pitanje kao i Gospodar Vremena:
Da li vas smaraju (licna) politicka prepucavanja koju forsiraju dvojica forumasha na svakom drugom topiku?

Becej City

boky81 napisao/la:
CitatMa ne smeta mi to njihovo prepucavanje,ali postoji vreme i mesto za to,a ne u svim temama i u svim topicima,dobijam utisak da se oni takmice ko ce biti veci demagog,samo da bude sto veca sarena laza i samo da se sto vise ocrni onaj drugi,ljudi davite...zbog toga se ljudi smaraju i odbijaju od ovog foruma,ako imate nerazjasnjene stvari nadjite se negde,popijte pice,potucite se,to je samo VASA stvar,nemojte i nas time opterecivati...

Sustina sustine! :thumb:

Ultra Boys

Pitanje za sve sa foruma:Da li ih nerviraju ta dva lika sto se prepucavaju oko politike??? Mene uzasno!!!
 Pitanje za gospodara vremena:Sta velis za nase bisere zvezdase?Ili motkom ili vatrom po nogama???

Becej City

Ne vredi tu motka, ovo je maximum s obzirom na igracki kadar koji je doveden, tj. koji nije rasprodat. Tuga jedna.

Ultra Boys,

hvata li te nostalgija za Becejom?:cheer: :woohoo:

Ultra Boys

Za Becejom jos ne,ali za drugarima da.Dolazim u sredu,ostajem dve nedelje pa se vidimo.
Za gospodara pitanje,imas li onaj film sa mojim pajtosima za docek?

Becej City

Imao sam negde, ali nisam siguran da cu ga naci.
Ko zna...

Robine,

jesi nasao one crepove koje si trazio?:cheer:

Ultra Boys

Brate mili kakvi se to crepovi traze???Daj da se pomogne ako moze.

Gospodare ne zaboravi kome je 21.9 rodjendan,on nas ocekuje.Treba da mu pogledam neke kopacke,o[et me zvao.
Jel ga vidjas po gradu?

Becej City

imas PM, da ne kvarimo topik!

Bojan Maletic

Gospodar-e ...nisi postavio pitanje ;-)
...nisam video,sorry :blush:

Becej City

Robbyn �

Lol,sreća da si mi poslao PM,pošto ne zalazim u ovaj deo foruma pa bi se načekali na odgovor B)

Nisu crepovi nego behaton betonske ploče.Jesam,radovi su gotovi,sve jako lepo izgleda.Mnogo znači kada te neko uputi na pravo mesto i skrati ti vreme u nabavci.

I sada bi ja trebao da postavim nekome pitanje...

Aj Dorde,koliko si vrsta piva popio na \\\"Danima Piva\\\" u Zrenjaninu?:laugh:

Djordje P.

samo 2! ali -> :alodajpivo: :alodajpivo: :alodajpivo: :alodajpivo: :alodajpivo: :silly:

pitanje za robbyna:
sta si pio na danima piva? :)

Robbyn �

Ništa,nisam ni išao.Manji novčani problemi koji će biti rešeni posle 1-og :laugh: Previše stvari mi se izdešavalo ovoga meseca...

Hajde AXL-isto pitanje...Koliko vrsta piva si pio na danima piva? :)