Zdravko Colic i Severina u Novom Beceju

Započeo Milen Vesović, Jul 08, 2008, 01:37:39 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Zoran Suboticki

\\\"Mržnja\\\" je mnogo bolji motivator od ljubavi!
Zato što \\\"ljubav\\\" neprestano povlači za sobom \\\"razočarenja\\\", izneverena očekivanja...kad se malo bolje osvrnete oko sebe samo vidite \\\"paćenike\\\", uskraćene za nešto, izneverene, ojađene, neispunjene...
U jednoj stvari, u jednoj situaciji, a onda tu situaciju prenose na sve stvari i pojave oko sebe. Meni je malo muka od \\\"razočaranih\\\", \\\"izneverenih\\\"...Od paćenika koji stalno očekuju da im se nešto \\\"desi\\\". Da im neko nešto \\\"udesi\\\". Da im donese DOGAĐAJ. Pa u nedostatku DOGAĐAJA idu i nekritički glorifikuju sve što se u njihovoj bližoj ili daljoj okolini DOGAĐA.

Ja \\\"mrzim\\\" ovaj grad od rođenja. \\\"Mrzim\\\" ga zato što ima termalnu vodu a nema banju, zato što izlazi na Tisu, a nema plažu, zato što ima trg, a nema najlepši trg u Vojvodini, zato što ima stanovnike, a nema dovoljno ljudi...ima, ima, ima, a nema, nema, nema!

Mene jedino \\\"mržnja\\\" pokreće na aktivizam. Zato što \\\"mrzim\\\" sve ono što taj grad nema i krećem se ka onome što bi taj grad morao da ima.

Bosko Sa kanala Pink-a

Sta se shushka da je Seve u znak zahvalnosti dobila vikendicu od Vrebalova, tj opstine N. Becej?
E sad ne znam da li je vikendica u N. Beceju ili...

TiDža84

Ista prica je bila i za Vladu Georgijeva prosle godine...

Alexandra D.

TiDža84 napisao/la:
CitatIsta prica je bila i za Vladu Georgijeva prosle godine...

Tacno,a nikada vise nije vidjen u Novom Beceju :laugh:

Zoran Suboticki

maxfonpunkerska napisao/la:
CitatSta se shushka da je Seve u znak zahvalnosti dobila vikendicu od Vrebalova, tj opstine N. Becej?
E sad ne znam da li je vikendica u N. Beceju ili...

Eto male razlike između Bečeja i Novog Bečeja: mi smo pokrenuli postupak svojevremeno da Miloradu Paviću, posle Umberta Eka, možda najpoznatijem svetskom piscu, dodelimo status počasnog građanina i da mu se obezbedi apartman na Fantastu, s obzirom da je obožavao da dođe sa svojom Jasminom u taj hotel, da se kupa noću na Termalcu, da se šeta po mirnnom i tihom Bečeju...Ja sam na tu temu pričao sa njim /bio mi je profesor na Faksu, a posle smo bili kolege, zajedno ispitivali studente, učestvovali na tribinama.../, i njemu je ta ideja bila draga i prihvatljiva, mada je odbio ideju apartmana.

Zamislite, da nam je počasni građanin najfantastičniji srpski i svetski pisac fantastične proze, pa još odseda na Fantastu? Š ta mislite da li bi se to mogle kojekuda prodati?

Robbyn �

Čuj nije...:laugh: Pa to mi prvi komšija,a Seve mi je \\\"prekobašće\\\",divanimo se s vremena na vreme,uglavnom pričamo o jahtama...:laugh: :laugh: :laugh:

Bosko Sa kanala Pink-a

E vi se zajebavali za Seve kada evo sada u blicu osvanulo:
http://www.blic.co.yu/zabava.php?id=55901

Ne kazem da novine ne mogu da lazu ali ovo nije trac kao za Vladicu Georgijevskog...

goran shef

Bogami, interesantno. Posebno jer se kao gradi pored Tise. Koliko mi Novobecejci mozemo da vidimo, tamo se nista ne gradi, cak ni ne kopa (makar temelj).

Zoran Suboticki

Nema veze. Doći ću joj na \\\"useljenje\\\"...:)

goran shef

Zoran Sarajlija

shef napisao/la:
CitatTrebalo bi bar nas forumase da pozove.
ako je na jahtu ondak moze....:blink: :blink: :blink:

Robbyn �

Evo,ovo bi trebalo da da odgovor na pitanje za apartmane.Koliko sam shvatio,dobijaju ih na KORIŠ TENJE, a ne u trajnom vlasništvu.

{youtube}Fl6k0Zq-PZ4{/youtube}

Robbyn �

Još jedno gostovanje na B92 pre neki dan

[video type=youtube]uVKaZTbvyZU&eurl[/video]

Zoran Suboticki

Sreli smo se Miša i ja u Vladi Republike Srbije, prošle nedelje! Gura to Miša dobro. Al ni mi ne sedimo skrštenih ruku!:) Mislim, neki...