Sta je za vas PUNK?

Započeo aleksandar tomic, Avgust 29, 2008, 03:49:06 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

aleksandar tomic

punk je kad pred 500 ljudi kazes mister bin umesto beni hil i ubedjen si kako si pametno reko

mumba

punk je kad se ne kupaš po mesec dana a i dalje si neodoljiv samome sebi!

Sinisa Tomic

punk je kad ti sale nudi cicu za poneti, pa on ponese! jel tako debeli?

vesna bosnic

Punk je kada si buntovnik,a ni sam ne znas zasto!Valjda da bi bio u fazonu,pa kada se pojavis,a ono svi...Uuu  jeboteeee....

Sinisa Tomic

rki ska

PUNK je kad se dvojica medjusobno pošibaju i posle odu zajedno na piće;)

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

PUNK je kada dve mame izađu sa svojim ćerkama, na mesto koje važi kao svratište za mlade, pa zajedno popiju pivce i još neko pivce ... i super se provedu :)... i ćerke kažu... zjuuu kada ćemo opet!

aleksandar tomic

uran napisao/la:
CitatPunk je kada si buntovnik,a ni sam ne znas zasto!Valjda da bi bio u fazonu,pa kada se pojavis,a ono svi...Uuu  jeboteeee....
to je pozeraj

Goran Čonkić

acafaca napisao/la:
Citaturan napisao/la:
CitatPunk je kada si buntovnik,a ni sam ne znas zasto!Valjda da bi bio u fazonu,pa kada se pojavis,a ono svi...Uuu  jeboteeee....
to je pozeraj

To je deo i punka i metala i gotha i bikera i EMO i svega. Sve ima ljude koji oponasaju druge ljude iako ne razumeju sustinu zasto su ovi takvi kakvi jesu. :D

Bosko Sa kanala Pink-a

Pa nazalost to jeste deo svake subkulture... Vazno je doci na cert u explojted majici i to je to - ja sam sada panker. Cekaj, a ko je eksplojted? :dry:

P.S. A da pitas i jednu pesmu da nabroji od iste grupe, neverovatno ali nece znati... Jebiga.

Sinisa Tomic

znace bit d bestrds, a pozeraj nema nikakve veze sa punkom, to je samo usrani pozeraj

Bosko Sa kanala Pink-a

Cekaj, hoces da kazes da nema pozeraja u panku?

Sinisa Tomic

NE nego hocu da kazem da pozeraj nije punk, niti je samo dovoljno da neko slusa punk, da bi bijo punker, a pri tom i ne moras da slusas punk da bi bio punker. a pozer na bilo kakvom dogadjaju nije punker, vec choban. Mislim da se slazes sa mnom.

aleksandar tomic

PUNK je kad Bokica stampa majce za prodaju, pa pola podeli drugarima

Zoran Suboticki

Iz Kulturnog leta u Bečeju, gde je započela jedna diskusija na temu punka, prebacujem priču ovde...
Evo nekoliko osnovnih detalja iz priče o punku koje se mogu naći na vikipediji, forumima...

hm...Ne mogu ništa da prenesem!

Uglavnom, pojmovi koji idu uz \\\"ideologiju\\\" punk-a su: anarhija /Bakunjin/, jednakost, socijalizam-fašizam, agresivnost, neinventivnost u muzičkom pogledu, nametljivost, stil oblačenja-odrpano, frizura /čiroki/, cokule /martenke/, pirsing...klupska svirka...