Sta je za vas PUNK?

Započeo aleksandar tomic, Avgust 29, 2008, 03:49:06 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Joe melnik

rez napisao/la:
CitatDžadža nije radio u Omladinskom domu, nego u onom \\\"Stakleniku\\\" nekadašnjeg Najlona, u Baru, i onom podrumu gde se sada nalazi Tržni centar /kod Muzičke škole/...

Džadža je puštao sjajnu muziku, bio je prepotentan, drzak, dobar DJ. Mnogi magarci-marginalci su ga mrzeli zbog stila muzike koju pušta...

Da sada vidim ti si malo stariji od mene :)

Sinisa Tomic

vaqs dvojica ste pravi punksi kad ne birate gde i sta pricate (pisete)!

Zoran Suboticki

A što? Bila druga vremena Simo! Žive svirke bile dosadne, totalni retro.   Preselile se na traktorske prikolice i zadružne domove...Diskoteke, klubovi, kasnije kafići /sarajevski sindrom/ su postali mnogo zabavnija mesta.

Samo u Donjem gradu je opstao taj rok fazon, ali sa svetlećom kuglom!? I tamo sam retko išao, i to  sa drugačijim motivima od \\\"slušanja muzike\\\".:)

Na Faxu, u N.S. sam odlazio u Garudu, kasnije Žutu kuću, ali ne sigurno zbog muzike. Na Mašinac ne bi otišao puškom da me teraju!

Sinisa Tomic

punk je kada se ceo dan izmotavas i nista ne radis, a trebo bi mnogo toga

Joe melnik

rez napisao/la:
CitatA što? Bila druga vremena Simo! Žive svirke bile dosadne, totalni retro.   Preselile se na traktorske prikolice i zadružne domove...Diskoteke, klubovi, kasnije kafići /sarajevski sindrom/ su postali mnogo zabavnija mesta.

Samo u Donjem gradu je opstao taj rok fazon, ali sa svetlećom kuglom!? I tamo sam retko išao, i to  sa drugačijim motivima od \\\"slušanja muzike\\\".:)

Na Faxu, u N.S. sam odlazio u Garudu, kasnije Žutu kuću, ali ne sigurno zbog muzike. Na Mašinac ne bi otišao puškom da me teraju!

Bas tako u donjem gradu su ponekad odrzali koji rok vece , bas kao sto kazes svetleca kugla :)

jos pored ona kafana a konobarica neka baba celo vece slusala i ona Hard N Heavy :)

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

Evo... ovo je skroz Punk :)

Becej,“ osnivačka skupstina Becej Punx“, debeli zmaj 21.10.’06...

Sinisa Tomic

punk je i ono kad je bokica napiso na plakat \\\"VASI SNOVI SE OSTVARUJU\\\" nastupa JKMAMKK (koji tada nastupao treci put u roku od mesec dana u Beceju

Zoran Sarajlija

Punk je kada 200 konjoslava u nasem parlamentu ne mogu ni jednu boziju pametnu stvar da prepisu od nekog a kamoli da smisli sami nesto.Znacaaaaaci pankcina i anarhija all over parlament

mumba

punk je kada vas uhvati dremež na pola metal svirke!

aleksandar tomic

Bosko Sa kanala Pink-a

Punk je kada u beceju imas dve farbare i jedna od druge su deset metara....

:drinkovanje

Zoran Sarajlija

mumba

mumba

punk je kada popiješ 14 piva iz krigle i peške odeš preko mosta u firmu da radiš 12 sati! vidi sliku!

Sinisa Tomic

nadjen potomak lika iz Popeye-ta, ima li veceg PUNKa jos sa nasih prostora