Fatalna privlacnost

Započeo TiDža84, Mart 18, 2008, 07:26:46 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

TiDža84

Da li ste je doziveli, preziveli...?

Za mene je fatalan muskarac onaj muskarac koga u jednom pogledu osetim ispod koze, kad zadrhtim pri samom strujenju vetra izmedju tih pogleda i kada me jeza prodje od duz kicme od samog udaha mirisa njegovog postojanja ispred mene.

Fatalana privlacnost ume biti ubitacna, jer nije to samo trenutna zaslepljenost jednim segmentom bica koje vi poznajete ili studirate vremenom... to je jednostavno jedan pogled, slucajan susret, drhtaj... splet okolnosti koje ne kontrolisete. Neko je dozivi retko ,neko nikada... divna stvar ako imate jak mentalnoi sklop da se sa njom nosite u suprotnom fatalna privlacnost vas moze ubiti a da ne budete svesni toga.

Radomir Jelic

fatalna privlačnost kod mene postoji samo dok ne osvojim devojku... posle se ta fatalnost u smislu privlačnosti izgubi.. ostaje mi samo veza fatalna po mene :)

vesna bosnic

mumba

vesna bosnic

A da li znas koliko ja imam godina?I da li mozda volim starije muskarce?:P

Olja Milovanov

Zverka je fatalan koliko god imao godina... :)   Bar za njegovu partnerku u filmu Seks i Grad... ;)
I muskarci i zene pocnu posedovati tu cuvenu fatalnu privlacnost u nekom zrelijem dobu, tako da nije ni cudo sto je Uran stavila bas ovu sliku... :P  Mada, to je samo ocena njegovog lika u pomenutom filmu....;)

mumba

uran napisao/la:
CitatA da li znas koliko ja imam godina?I da li mozda volim starije muskarce?:P

pa ako si ostavila prave podatke u svom profilu onda imaš 31 godinu što bi onda bil oda si bar 20 godina mlađa od njega!što nekog mlađeg ne okači ... recimo bekama ili nekog drugog playboy-a primerenijeg tvojim godinama1naravno sve ovo pada u vodu što sam rekao ako si neka tetka!

velimir cvejanov

Cross, pazljivo! Vreme ide, doci ces i ti u nase \\\"zverske\\\" godinice, pa ces pevati od srece ako te makar i pogleda neko pile od trideset i kusur... Mada, kako to kaze stara kineska poslovica, ljubav, pivo i burek ne priznaju godine...

mumba

to jeste mada zamišljam se be u tim godinama sa svojom vršnjakinjom!ali ko zna!

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

Fatalna privlačnost!?
Definitivno postoji!
Da li ćeš joj podići rampu!?
Pazi!
Može da bude fatalno po tebe!
Izbor je tvoj! :)

mumba

eto ovo sam hteo da kažem ali nisam imao reči ! svaka čast lusy!

Becej City

Crossbringer napisao/la:
Citaturan napisao/la:
CitatA da li znas koliko ja imam godina?I da li mozda volim starije muskarce?:P
što nekog mlađeg ne okači ... recimo bekama ili nekog drugog playboy-a primerenijeg tvojim godinama

ili momka sa nickom Debeli Zmaj?:woohoo:

Marina Kovacev

THE_SIREN napisao/la:
CitatZverka je fatalan koliko god imao godina... :) Bar za njegovu partnerku u filmu Seks i Grad... ;)
I muskarci i zene pocnu posedovati tu cuvenu fatalnu privlacnost u nekom zrelijem dobu, tako da nije ni cudo sto je Uran stavila bas ovu sliku... :P  Mada, to je samo ocena njegovog lika u pomenutom filmu....;)
Slazem se da je za fatalnost potrebno imati zavidnu \\\"predjenu kilometrazu\\\" bilo u filmu, bilo na javi... :)
A sto se tice Zverke... profil njegove uloge i jeste radjen tako da svim zenama mami uzdahe i stvara iluzije idealnog frajera koji se na kraju ozeni, skrasi kraj njih i ostane veran do kraja zivota... (ma da :laugh:
)

vesna bosnic

....uf.....njemu ne bih odolela.....eto nesto je mladji od ZVERKE!:laugh: :laugh: