Fatalna privlacnost

Započeo TiDža84, Mart 18, 2008, 07:26:46 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

mumba

eto taman!
mada ovo čeljade bi za mene bilo fatalnije od intoksinacije pvom1

doduše ista smo generacija ali jde mogu mal oda maštam!

vesna bosnic

....jesi mozda na ovog mislio GOSPODARU VREMENA?:P :laugh: ...mmmmm....;)

mumba

vesna bosnic

pa....onaj.....znas ti koji?!:laugh: :laugh: ;)

Zoran Sarajlija

Alooooooo jel se vi to sprdate na moj racun !!!???? Mojne da radi cika Remington  :dzavo: :dzavo: :dzavo: :dzavo:

vesna bosnic

....spremna sam.....:laugh: :laugh:

Becej City

Dobio sam pretnje na PM od Debelog zmaja, upucene meni i mojoj porodici ukoliko nastavim da se shalim sa njim, te stoga obavestavam vas da se povlacim sa topika:laugh:

Zoran Sarajlija

vesna bosnic

...ja se ne predajem tako lako....:laugh: ;)

vesna bosnic

uran napisao/la:
Citat...ja se ne predajem tako lako....:laugh: ;)

Marina Kovacev

sve mi se cini da se ovde demonstrira \\\"fatalna privlacnost live on b.o.l\\\"... :laugh:

velimir cvejanov

Ali, on je nemilosrdan, udara čežnju velemajstorski...

Margarita Berček

Serotonin, adrenalin, razne vizuelne i taktilne draži nisu tako važne zajedno kao endorfin (hormon zadužen za privrženost) i oksitocin (hormon nežnosti koji nas nagoni da voljenu osobu često zagrlimo, mazimo i da budemo velikodušniji). Te stvari je teško kontrolisati. Prosto ne znam zašto sam imala potrebu baš na ovom topic-u da se pojavim, ali ne želim da filozofiram i psihologiziram, već da shvatim. Slažem se da postoji fatalna privlačnost. Na to psiholozi kažu da posle ljubavi na prvi pogled pogledaš još jednom. Ne verujem da u tim situacijama odlučuje mozak, već hemija. Ali kako je onda moguće da se recimo dvoje ljudi znaju godinama, decenijama i ništa, ama baš ništa ne osećaju jedno prema drugom, niti razmišljaju o tome, a onda se desi lagano pomeranje stvari u milimetar i zaljube se u trenu?!

vesna bosnic

Edilili napisao/la:
CitatSerotonin, adrenalin, razne vizuelne i taktilne draži nisu tako važne zajedno kao endorfin (hormon zadužen za privrženost) i oksitocin (hormon nežnosti koji nas nagoni da voljenu osobu često zagrlimo, mazimo i da budemo velikodušniji). Te stvari je teško kontrolisati. Prosto ne znam zašto sam imala potrebu baš na ovom topic-u da se pojavim, ali ne želim da filozofiram i psihologiziram, već da shvatim. Slažem se da postoji fatalna privlačnost. Na to psiholozi kažu da posle ljubavi na prvi pogled pogledaš još jednom. Ne verujem da u tim situacijama odlučuje mozak, već hemija. Ali kako je onda moguće da se recimo dvoje ljudi znaju godinama, decenijama i ništa, ama baš ništa ne osećaju jedno prema drugom, niti razmišljaju o tome, a onda se desi lagano pomeranje stvari u milimetar i zaljube se u trenu?!
Pa verovatno neki polozaj zvezda utice na njih!!!!!!:laugh: :laugh:

Jovanovic Dragan

uran napisao/la:Pa verovatno neki polozaj zvezda utice na njih!!!!!!:laugh: :laugh:[/quote]

Oooo, kako da ne :P