Da li mladost opravdava ludost?

Započeo Marina Kovacev, Januar 06, 2008, 10:28:17 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

mumba

Radomir Jelic

Dragan Lončarski

Mr.Smith napisao/la:
Citatja sam i dajlje pod uticajem ludosti iako sam \\\'78 godište, mislim da ću zauvek ostati otkačen... bas me briga meni je baš lepoooo :) :) :) :)

e ko te sisa, tako ti i treba B)

Peleena :) Pa shta te briga :D

Sam sebi krojis sudbinu bez obzira na mladost..

aleksandar tomic

onaj ko nije lud kad je mlad, taj je definitivno LUD!!!

Vojislav Prkosovacki

\\\"Mladost ne opravdava besvest\\\" - Disciplina Kitchme

mumba

Peregrina napisao/la:
CitatSam sebi krojis sudbinu bez obzira na mladost..

o peregrina dobro nam došla nazad!

Becej City

Mladost imamo da bi činili gluposti, a starost da bi za tim glupostima žalili. :)

E. Hemingway

Zoran Suboticki

Jedne večeri, a bilo je to jako, jako davno, na petrovaradinskoj tvrđavi u ateljeu pok. vajara i slikara Jove Soldatovića sam se prilično, a lepo, zapio sa Stevom Žigonom i ćerkom mu! I tako reč, po reč...ali to nije bitno.:)
Bitno je ono što je u jednom trenutku rekao dobrano pijani Steva Žigon: \\\"Znate, deco moja, MLADOST JE NAJOZBILJNIJE DOBA\\\"! Pa smo ga, onako pripiti, zapitali na šta konkretno misli. \\\"Pa\\\" reče nam on, \\\"mladost je najozbiljnije doba u životu svakog čoveka. Jedino u mladosti čovek ima savest, trudi se da izgradi neki svoj moral, da se drži nekih elementarnih etičkih i ljudskih vrednosti. Jednostavno, mladi ljudi mnogo ozbiljnije shvataju život nego stariji. Stariji veoma lako postanu stoka, oguglaju, razočaraju se, pa postanu neosetljivi, grubi, i prema sebi i prema drugima...\\\"
Priznajem da do dana današnjeg pamtim njegove reči...i smatram ih potpuno tačnim!
Zato, ko očuva mladost duha u sebi, nije sačuvao sposobnost da se ludira i blesavi, nego sposobnost da život i pojave oko sebe shvata ozbiljno i odgovorno.

irena maric

Da,mladost opravdava ludost definitivno,ali ludost u granicama.Posto sam u prilici da radim sa ljudima mnogo mladjim od sebe,cesto sam svedok nekakvih ludosti.Tada se prisetim svega sta je moja generacija radila u tim godinama.

Dok je mladosti-bice i ludosti!Zamislite zivot bez tih malih ludosti?Mislim da ne bi bilo zanimljivo!

mumba

to ko sinoć simo kad smo se oderali na onoj sedeljki posle grada?

Sinisa Tomic

Radomir Jelic

... pusti ga neka leti, neka ga koke vide,
posle ce biti kasno i petlu vreme ide...

Peleena :) Pa shta te briga :D

Crossbringer napisao/la:
CitatPeregrina napisao/la:
CitatSam sebi krojis sudbinu bez obzira na mladost..

o peregrina dobro nam došla nazad!

:P