Vratite nam karme

Započeo Software Smith, Maj 20, 2008, 08:27:39 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

rki ska

vratile se karme:woohoo: prozivecu jos sest zivota:woohoo::laugh:   kome treba da metnem jednu u znak zafalnosti?:laugh:

rki ska

DORDE napisao/la:
Citatnema karmi. unisticu ih skroz. nece ni moci da se vrate :)

rek\\\'o pa porek\\\'o

DORDE sigurno si ih ti vratio! jedna karma ti visi u vazduhu,i preti da padne zato sto si nas slagao da si ih unistio;) :laugh:

Bosko Sa kanala Pink-a

Sto su se karme sada vratile?  :hmmm:

Djordje P.

unishtio pa iskop\\\'o iz bekapa. da vidimo malo sta ce narod i shoutbox da kaze :)

Kyle Broflovski

hajde nuliraj pa da počnemo novu sezonu kako treba

Zoran Sarajlija

E to !!! :thumb: :thumb: :thumb: :thumb:

Boris Majstorovic

Ja mislim da su karme nepotrebne! Samo stvaraju zavist i svadju!

Djordje P.

sad se vidi ko je kome skinuo/dodao. ko je spreman da se svadja zbog karme neka gleda shoutbox i da vidi ko ga \\\"ne voli\\\".
npr mene uopste ne dotiche to (oni koji me znaju - znaju da me za takve stvari savrseno, da prostite, zabole) a onaj npr mr. smith (nista lichno) otvara temu kada mu opadne karma...
znaci koga ne zanima neka jednostavno ne obraca paznju, a koga zanima neka vodi kuci evidenciju ko je kome kada dao/skinuo karmu :) a razlog, jbg mora da pita onog ko je (sve) uticao na vrednost karme.
bio sam optuzen par puta da sam nekima davao (ili skidao, ne secam se. u glavnom \\\"menjao\\\") karmu. sad necu biti jer se vidi u shotboxu :P
ne znam sta da kazem vise.

Igor Selemba

Ma dobro i kazes zabole me za karmu,a mnogi ni ne znaju sta to znaci:laugh: :laugh:

Goran Relic

Dorde onda ih nisi trebao ni skidati.
Ili nuliraj.

Boris Majstorovic

Neka ostanu , one oslikavaju mentalitet Bečeja. Sto puta uradi dobro , jednom nešto pogreši i odmah te treba linčovati!

Goran Relic

Da li ce ostati ili ne nije mi bitno.
Samo kazem da nije logicno da od nekog vremena opet postoje karme i to po staroj evidenciji.

Aako cemo u detalje na inicijativu forumasa su se skinule.
A na ciju inicijativu su se stavile?

Elem i dalje me bole uvo da li ce ih biti ili ne. Samo komentarisem.

Kyle Broflovski

RELAX napisao/la:
CitatDa li ce ostati ili ne nije mi bitno.
Samo kazem da nije logicno da od nekog vremena opet postoje karme i to po staroj evidenciji.

Logika je izgleda ovde pojam.  :evil:

Goran Relic

Logika je izgleda ovde pojam.  :evil:[/quote]

???

Kyle Broflovski

Sve u jednoj minuti,zloupotreba položaja,axl,a gde je 6 sati razmaka?

RELAX,da li ti je sada jasno?