Kad bi kupovali nekretninu u Beceju???

Započeo Axl Axl, Januar 23, 2008, 10:18:08 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Mirjana Kuzmanović

Koju crnu nekretninu (stan, kuća) pa u Bečeju moš kupiti? Svi se nešto pokondirili, pa cene ruina u užem centru grada idu do... ma nema im granica! A zašto? Š ta se to ovde u selu dogodilo, pa da opravda ovakve kosmos cene udžerica od stotinak godina? Sem poplave nesretnih  podstanara koji bi, kao da dignu kredit, pa da kupe parče doma. E, a tu ih, onako iz zasede, čekaju naše bančice (čitaj pljačkaški, paralelni svetovi..ono dinar-evro-dinar-)sa sve ljubaznim osobljem koje ti objašnjava nešto, a ti, onako ekstatičan i usapljen, u totalnom haosu, premišljajući se još usput, klimaš glavom... kao sve ti je jasno! Ko dan!

rki ska

pazario bi kucu od mog komsije. kuca u centru grada,dusu dala za otvaranje lokala;) sve je na \\\'dohvat ruke\\\':banke,autobuska stanica,posta,pijaca,kafici,prodavnice...
mozda bi uzeo neku kucicu u Donjem parku,ali bi mi smetao smrad onog kanala u blizini. od \\\'zaglusujuce\\\' tisine u tom kraju smrad bi dosao do izrazaja,a to nikako nebi mogao da podnesem.

Mirjana Kuzmanović

Dobro, ja taman smislila kako bi bilo divno da napravimo jedan bankarski udar, ali, pošto maštamo... ja bi kao Sima... tamo na onom placu kod zabavišta! Zdravo Simo, komšijo! Uzgred, redovno u popodnevnim satima slušam, ma šta slušam-odvrnem do daske narodnjake mile mi, da čuju i komšije!Znam ja da to moj komšija Sima voooli... Ju što će voleti, a ja ću ondak još jače!!

irena maric

...jedna od mojih neostvarenih zelja...nesto nalik ovom...(al sam skromna!;) )

Jovanovic Dragan

Goran Čonkić

Nece moci...isti problem kao i sa onim \\\"lokalom\\\" prekoputa opstine. Vlasnistvo Matice Srpske i ne bi prodali... :D :D :D

Zoran Sarajlija

Mali_Lala napisao/la:
CitatNece moci...isti problem kao i sa onim \\\"lokalom\\\" prekoputa opstine. Vlasnistvo Matice Srpske i ne bi prodali... :D :D :D
Nisi Lalo u toku!To je vec izdato ili cak prodato nisam siguran ali znam kome.Pravice tip nesto kao Stage:kafic,disko,poslasticarnicu,piceriju i tako to sve na jednom mestu.Brdo para.:blink: :blink: :blink:

Goran Čonkić

Hehehe...mora biti da je Miskovic...jedino ON (u daljem tekstu ON jer je toliko mocan da ce poceti da naplacuje spominjanje NJEGOVOG prezimena... :D )
ON je jedini koji dobija takve lokacije kad drugi ne mogu, ON je jedini koji ima dovoljno para da ulozi u Becej...

:baffle: :baffle: :baffle:

Zoran Sarajlija

Marina Kovacev

Sto se tog lokala tice - bilo je krajnje vreme!
A gde bih kupila kucicu... pa 2 najlepse ulice po mom misljenju su ta, vec pominjana - do stadiona i pocetak JNA od dolme pored Goranskog parka... ako radni vek provedem u nekom drugom gradu, sigurno cu se vratiti i skuciti ovde... a mozda i blizu Tise...

Bosko Sa kanala Pink-a

Mali_Lala napisao/la:
CitatNece moci...isti problem kao i sa onim \\\"lokalom\\\" prekoputa opstine. Vlasnistvo Matice Srpske i ne bi prodali... :D :D :D

Po meni je to lepa vest. Rupcaga nad rupama u centru je bila...
Zivimo u kapitalizmu i monopolizmu tako da se na to da li ga je kupio Miskovic, Beko ili neko drugi ne obazirem. Zelim da ovaj grad lici na grad a da centar grada lici na centar grada...

TiDža84

A joook sad ce tu neki masni poliicari da uvale svoje prste...:laugh: :laugh:

Zoran Sarajlija

TiDža84 napisao/la:
CitatA joook sad ce tu neki masni poliicari da uvale svoje prste...:laugh: :laugh:
Jbg to je neizbezno.Oni su uvek blizu vatre da se ogreju he he he;)

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

To ruglo od zgrade preko puta opštine je zaveštanje Dunđerskog- Matici. Dakle nikako se ne može prodati!
 Može se u ovim okolnostima, ( i to od nedavno, pošto ni to nije moglo!?) samo iznajmiti/izdati na neki broj godina i to tako da se do temelja sruši i izgradi ista takva zgrada, jer će u protivnom u ovom stanju uskoro da se uruši.:dry:  
 Jedan naš Bečejac je bio u opciji... pa kad je sve stavio na papir... odustao. Tako da ćemo još neko vreme prolaziti pored tog rugla... na žalost! :(
Ili se pojavio neko novi?