Skup-druženje forumaša BECEJONLINE-a

Započeo TiDža84, Septembar 24, 2008, 09:58:23 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Bojan Maletic

nema...nismo imali foto-aparat,zasto ti nisi dosao?

Becej City

Tragikomicna i neodgovorna tema.

Zakazuje se kad nekom padne na pamet i to  - za sutra.
:blink:

Uzgred, Tidza je prosli put ispalila  i nije se pojavila na rostilju...:huh:

Goran Čonkić

Po meni jeste bilo nas malo, al je meni bilo ok. I rekoh ja odmah da nije neko veliko druzenje, cisto eto da se nadjemo ko moze. E sad to sto je tako brzo zakazano, jbg sta da radimo. Ajde da sad zakazemo za neki sledeci put. I necemo po onom principu \\\"kad kome odgovara\\\" jel se necemo nikada naci na jednom mestu.

TiDža84

Tako je Lalo...Ja lepo rekoh ko je tu tu je koga nema,bez njega se moze...:laugh:
I opet ponavljam da smo zakazali mesec dana unapred,neko to ne bi odgovaralo...tako da...mi smo se lepo druzili ;)

@ Gospodar,ispalila sam iz opravdanog razloga,ali zaista mislim da to apsolutno nikakve veze nema sa ovim skupom,,ja nisam nikog \\\"prozivala\\\" sto se nije pojavio ;)

Becej City

Pa bas steta sto nije pala i prozivka, iako su mnogi saznali za okupljanje 2-3 dana nakon zakazanog termina...

Software Smith

Evo ja i Gospodar smo se dogovorili da danas idemo u Zmaj na piće, pa proglasavam susret forumaša, ko dodje dobro došao... :D

Becej City

Mr.Smith napisao/la:
CitatEvo ja i Gospodar smo se dogovorili da danas idemo u Zmaj na piće, pa proglasavam susret forumaša, ko dodje dobro došao... :D

Kasnish.
Ja sam doshao, bicu tu jos par minuta.
Ako te nema - odlazim i propade skup forumasha.:cheer:

Goran Čonkić

Marina Kovacev

Npr. svaka poslednja subota u mesecu, 18h Pozorisni klub ili Debeli zmaj, svejedno...
Pa kome odgovara neka se pojavi. I nema sanse da svi dodju, nemojte ni da se trudite da uskladjujete...

Bojan Maletic

Marina_The_Press napisao/la:
CitatNpr. svaka poslednja subota u mesecu, 18h Pozorisni klub ili Debeli zmaj, svejedno...
Pa kome odgovara neka se pojavi. I nema sanse da svi dodju, nemojte ni da se trudite da uskladjujete...
...ni ja ne bih lepse rekao :) potpuno se slazem...

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

boky81 napisao/la:
CitatMarina_The_Press napisao/la:
CitatNpr. svaka poslednja subota u mesecu, 18h Pozorisni klub ili Debeli zmaj, svejedno...

Slažem se i ja... samo što bi promenila dan za poslednju nedelju u mesecu, iz razloga što se ljudi spremaju za izlazak u subotu ... i pomerila bi vreme za kasnije u tu nedelju.... gdegod... :)  

Dajte predloge!

Bojan Maletic

Lusy napisao/la:
Citatboky81 napisao/la:
CitatMarina_The_Press napisao/la:

Slažem se i ja... samo što bi promenila dan za poslednju nedelju u mesecu, iz razloga što se ljudi spremaju za izlazak u subotu ... i pomerila bi vreme za kasnije u tu nedelju.... gdegod... :)  

Dajte predloge!
moze,i sa ovim se slazem... :dobarsiti: :drinkovanje :alodajpivo: :chatting:

goran shef

Cuo sam juce da je sledece zakazano za 17.10. Da li ce to biti tradicionalno svaki treci petak?

Bojan Maletic

mumba

dobroš čuo!i to u debelom pa ko vole neka dodje 17.10 a za naredna prela dogovor taj dan!