DOBRA IDEJA!

Započeo Zoran Suboticki, Oktobar 01, 2008, 07:00:57 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Pa da! Aha!

Novo...moze..ja sam zainteresovan..samo shto nemam blage gde da dodjem i gde je prostorij Centra za podršku preduzetništvu...
Pa vas molim da mi objasnite...ili ako ima ponudjenih da idu samnom...hm...du no!!!
Sorry...

Zoran Suboticki

Centar za podršku preduzetništvu Opšteg udruženja preduzetnika nalazi se u zgradi Doma Zanatlija /preko puta Kablovske televizije, ili pored Zedikine samoposluge na Trgu žrtava fašizma/...
Na krovu zgrade piše ogromnim slovima: DOM ZANATLIJA, a sama zgrada je okrečena bljutavom ljubičastom bojom.:)

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

Vasker!!! napisao/la:
CitatNovo...moze..ja sam zainteresovan..samo shto nemam blage gde da dodjem i gde je prostorij Centra za podršku preduzetništvu...
Pa vas molim da mi objasnite...ili ako ima ponudjenih da idu samnom...hm...du no!!!
Sorry...

Evo ja se prijavljujem, pa ćemo voditi i dete :)

Pa da! Aha!

Hvala Rez a hvala i Lusy...

Cujemo se Pre sastanka da se nadjemo pa da idemo zajedno!!!
Pozdrav Lusyka!!!

Zoran Suboticki

Da bi se zainteresovani još malo više zainteresovali o čemu se, u osnovi, radi ukucajte samo \\\"kreativna industrija\\\" u google i pročitaćete svašta...:)

velimir cvejanov

rez napisao/la:
Citatcveja napisao/la:
CitatKako se moze pristupiti video konferenciji?

...preko skype-a. Nađi: preduzetnici.becej2

Uostalom ne vidim nijedan razlog da se viđamo preko ekrana. Pozivam te da dođeš. Biće tu i malo matorijih, ali  zanimljivih i kreativnih ljudi.
Narečenog dana ću biti u Tuzli, pa ću pokušati odande da propratim bar deo događanja. A i lepši si mi nekako sa ekrana nego uživo :laugh:

Zoran Suboticki

Cvejo, svima će biti milo em drago da čuju tvoj BRAŠ unasti glas!:)

Posle Tuzle dođi na puzle, umene!
Mislim u Centar za podršku preduzetništvu...Važno je da suključiš...

Planira se još jedna tura Bečejaca za Tuzlu, pa obezbedite nam neke interesantne kontakte...Voyac već misli na to...a i ja sam juče malo šaro po po Novom Sadu tako da će sve to biti OK.

Nebojsa Andjelic

Moze li malo objasnjenje? Sta u stvari treba da se saslusa?

Zoran Suboticki

Dorde, samo da podsetim i potvrdim sutrašnji sastanak u 19,00 časova!!!!
Možeš li mi privatnom porukom potvrditi ko dolazi?

G. P.

Zoran Suboticki

Nije bilo dovoljno mesta za sedenje /preko 20 ljudi/...Uostalom pitaj brataša...:)

Boris Majstorovic

CitatUsvojena strategija konkurentnosti malih i srednjih preduzeća
Izvor: Danas

Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja usvojilo je Strategiju za konkurentna i inovativna mala i srednja preduzeća do 2013. godine, koja bi trebala da doprinese svaranju efikasnijeg okruženja za poslovanje tog sektora. Cilj Strategije je razvoj preduzetničke ekonomije, zasnovane na znanju i inovativnosti, koja stvara snažan, konkurentan i izvozno orijentisan sektor MSP i značajno doprinosi povećanju životnog standarda u Srbiji.

Strategija je u potpunosti usklađena sa, dokumentom koji je usvojila Evropska komisija koja obuhvata promociju preduzetništva i osnivanje novih preduzeća kroz \\\"start up\\\" kredite, unapređenje preduzetničkog obrazovanja, obezbeđivanje više izvora finansiranja za MSP, podsticanje konkurentnosti sektora, kao i stvaranje boljeg pravnog, institucionalnog i poslovnog okruženja za MSP u Srbiji.