Poskupljenje!

Započeo Boris Majstorovic, Oktobar 10, 2008, 01:54:44 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Bojan Maletic

u zemljama Evrope kada nesto poskupi za 3%,dizu se strajkovi,demonstracije,drustva za zastitu potrosaca...a kod nas poskupi nesto za 300%,a ljudi duboko uzdahnu,i slegnu ramenima\\\"sta je tu je....\\\":dry:

mumba

ramenima sležu ljudi iz vojvodine jer jedino oni plaćaju sve i na vreme dok ovi južno od nas kad i ak ose sete a o bg da i ne govorimo jerbo bi ondak izbili socijalni nemiri1

Goran Relic

Bojan Maletic

RELAX napisao/la:
CitatAve Nenad Canak!
AVE!!! :thumb:

Radomir Jelic

pre bih rekao AV AV AV Nenad Canak... vidish da je zadovoljan \\\"odgovorom\\\" Vlade :(

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

Baš mi dade dobar šlagvort Igrutine!

Poskupela gotova hrana za kuce i mace!  :(

Biljana Barjaktarov

Svasta se desava u nasoj drzavi...nesto sa razlog,nesto bez razloga...kada bi bar neko naveo te razloge da nam bude lakse...kada pocnu vazduh da nam naplacuju onda smo gotovi...:laugh:

mumba

pa sećate se da su 96 godine hteli da naplaćuju porez od 300 dinara za satelitske antene!

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

hej Cross to je bila \\\'96.
2008.-e je dozvoljeno da osnovna pretplata za telekomunikaciju, hoću reći telefon, koji je prisutan u mom životu od rođenja, ,poskupi za 300%, što će opet reći sa 74,75 na 224,25, što iznosi 2691. din. na godišnjem nivou... samo za priključak!?!?, bez impulsa i bez pvd-a! .. a impulsi posle Nove godine idu gore!

@ Biljo mi u Bečeju odavno plaćamo vazdušarinu (ljudi koji stanuju u zgradama,...pa puta broj stanova na svakom spratu + ljudi koji imaju kuće)... to je ono što se plaća Stankomu, ne porez na kuću/stan!... tako da se ovde i vazduh naplaćuje! :dry:
 Ne znam kako je drugde.

mumba

pa o tome ti i kažem lusy da kod nas vlast nije normalna imaju neki gen za pljačku ne umem to da objasnim!

Bojan Maletic

nesto sam nacuo,mozda je rekla-kazala,da hoce da nam uvedu poreze i na mobilne telefone...:dry:

vesna bosnic

http://www.youtube.com/watch?v=TTZ4IzwvVLo

:laugh: :laugh: ...jooooj....uf....ma ova drzava je ....ccccccc...nema vise komentara!!!!Pa moram da se sprdam da ne bih pala u depresiju!!!!!

Igor Selemba

:thumb: :thumb:    :laugh: :tapsh:

Goran Čonkić

Kanda cemo jesti malo sarme ove zime...1kg mlevenog mesa 560din...uzas...

mumba

a u novinama piše da smo sa platama i penzijama u ravni sa 1989 godinom! ma hajde molm te možda u smrdiji jer ovde to nije slučaj na žalost!