DRUGI RODJENDAN BECEJ PUNXA

Započeo Sinisa Tomic, Oktobar 15, 2008, 08:32:19 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Sinisa Tomic

ma ok1 za njega, al onda ce se vratiti i ostali, a terali smo jos dvojicu da piju zute vode, pa nedaj boze da ponesu po balon zute vode kad budu isli na novu godinu kod svijh, pa nam samo jednog dana osvane 50 argentinaca i kazu mi dosli da se zenimo i ostanemo, to ce biti veca najezda od kineza, i sta cemo tad?

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

Praviti nove bendove! :)

Znači karirana žirafa! pa nije mi i dalje jasna veza, al\\\' nije ni bitno... pa gde da nađem kariranu žirafu???

TiDža84

Poudavacemo se za argentince,a mozda dodju neka argentinke i eto nama srece i radosti :laugh: :laugh: :laugh:  a do tad cemo leeeepo da proslavimo 2. rodjendan :P

mumba

Sinisa Tomic

pa moze ovako uzmemo kariranu kravu i dovedemo Chak Norisa da joj pukne aperkat, pa ce biti zirafa  :box: :thumb:

Bojan Maletic

Lusy napisao/la:
Citatnema nigde karirane žirafe! :(
šta sad?
spremi sarme,mislim  da ce moci da kompenzuje zirafu :-)

Sinisa Tomic

Bojan Maletic

Sinisa Tomic

jel ima neko iz futoga, ljudi pomagajte, pomrecemo od gladi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :hitna:

TiDža84

Ima futoskog kupusa,u glavicama,vakumiranog u KTC-u da se kupi ;) B)

Dusan Colic

moram vas razocarati.... veoma je los:((((( iako je iz futoga! ;)

Vladimir Bakic

Zamolio bih ljude koji ne slusaju punk da ne dolaze sutra i ne stvaraju nepotrebnu guzvu..Zelim da uzivam u svirci..Hvala unapred! B) Trebace nam dosta mesta za zirafu..

TiDža84

BAKANDZA napisao/la:
CitatZamolio bih ljude koji ne slusaju punk da ne dolaze sutra i ne stvaraju nepotrebnu guzvu..Zelim da uzivam u svirci..Hvala unapred! B) Trebace nam dosta mesta za zirafu..

Lepa reklama,dakle NE DOLAZIMO,ipak. B)