Samo jednom se ljubi....

Započeo Gordana Kuzmanovic Sadzakov, Oktobar 12, 2008, 08:02:57 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

... reči puno puta ponovljene na ovom forumu, kroz razne teme, ali nikad konkretno.

Pesma, film, fraza ili.... ?

Š ta Ti misliš?

vesna bosnic

...uf...ne znam....mozda je fraza...,mozda pesma,mozda film....Ali jedno znam da mozemo da volimo vise puta...,da postoji vise razlicitih ljubavi...Svaka je lepa na svoj nacin i poljupci u tom trenutku najlepsi....Ja sam volela...mnogo puta....i volecu!!!!!Ljubila.....i ljubicu!!!!!

TiDža84

uran napisao/la:
CitatAli jedno znam da mozemo da volimo vise puta...,da postoji vise razlicitih ljubavi...Svaka je lepa na svoj nacin i poljupci u tom trenutku najlepsi.

Slazem se...

Kad budem pronasla PRAVOG,onog za ceo zivot,verovatno cu tada reci \\\"SAMO JEDNOM SE LJUBI\\\"...a do tad...volecu i ljubicu :laugh: :blush: ;)

velimir cvejanov

Boris Majstorovic

Olja Milovanov

Ljubi se puno puta, i svaki put poljubac je drugaciji, ima drugacije znacenje, drugacije osecaje budi u nama, ali se ni jedan ne zaboravlja... Svaki svedoci o lepim, podeljenim osecanjima tada kad smo ljubili, sada kada ljubimo, i negde u buducnosti kad budemo ljubili osobu koju izaberemo za onu pravu- osobu koju cemo zauvek ljubiti...

Marina Kovacev

THE_SIREN napisao/la:
CitatLjubi se puno puta, i svaki put poljubac je drugaciji, ima drugacije znacenje, drugacije osecaje budi u nama, ali se ni jedan ne zaboravlja... Svaki svedoci o lepim, podeljenim osecanjima tada kad smo ljubili, sada kada ljubimo, i negde u buducnosti kad budemo ljubili osobu koju izaberemo za onu pravu- osobu koju cemo zauvek ljubiti...

Ko te je krstio tako pametnu? :laugh:

Sto se mene tice, ako mi nije stalo - necu se ni ljubiti. Prema tome, svaki put mora da znaci dovoljno da se nikad ne zaboravlja...

Zoran Sarajlija

Ma daj bar na ljubljenju se ne štedi zar ne....

TiDža84

debeli zmaj napisao/la:
CitatMa daj bar na ljubljenju se ne štedi zar ne....

Naravno da se ne stedi,ni ne treba,treba ljubiti sto vise u zivotu :)

Nebojsa Andjelic

TiDža84 napisao/la:
CitatNaravno da se ne stedi,ni ne treba,treba ljubiti sto vise u zivotu :)

Pa sta cekas?

Igor Selemba

ljubi ljubi al glavu ne gubi=====>verujte znam sta pricam