DRUGI RODJENDAN BECEJ PUNXA

Započeo Sinisa Tomic, Oktobar 15, 2008, 08:32:19 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Zoran Sarajlija

Lusy napisao/la:
CitatDragi Bečej punxovi!
Nekako ste autustični i nit primate čestitke nit odgovarate na postove... zatvoriste se načisto!
Jel\\\' i to punk!
To me podseća na onu \\\" Mala, mala, mala, grupa ......\\\"!
Al\\\' nema veze, ak\\\' je vama lepo i meni je ! :)

p.s. next time napišite : nemoj da ovde piše neko ko je muzičar, a ne pripada Becej Punxu! uz napomenu... samo za odabrane! :)

:(
Pukeri koje ja poznajem su drugačiji, a poznajem čitavi \\\"staru\\\" gardu!
Š to se mene tiče otvoreni smo prema svima.Ne znam đe je zapelo:dry: :dry: :dry:

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

maxfonpunkerska napisao/la:
CitatA sta je pitanje, ne kontam?!... :dry:

Max nema pitanja,... suva konstatacija. Pročitaj sve od početka...ako Te ne mrzi, pa će Ti biti jasno. Često mnogo piše međ\\\' redovima.:woohoo:  Pametan si Ti deran! :)

Ne bih ništa više rekla :)

Bosko Sa kanala Pink-a

Jebes mi sve ako znam gde je zapelo...

Ono tvoje \\\"jel to punk\\\" je na konto Simine mozda diskusije sa Rezom u \\\"rezovoj temi\\\" :)...
A ne primanje cestitaka i letargicnost je na konto valjda neke zirafe i (ne)dobijanja odgovora na istu, gde je i sta je sa njom!?

Iskreno, ja ni ne kontam da li ta zirafa uopste i postoji ili je to samo sprdnja! Eto!

Bosko Sa kanala Pink-a

... Da li ja uopste ishta kontam!? ... Tup-tup...

Zoran Sarajlija

Ne mogu ni ja povatati konce ali smo nekim nesporazumom nasikirali Lusiku a pošto znamo svi da je ona najtolerantnija i najširokosrcastija osoba u Bečeju znamo da se ne ljuti na nas...i ja sam Maxe prodrmo tintaru ali džaba i kod mene tup-tup sa dubokim odjekom:blink: :blink: :blink:

Vladimir Bakic

maxfonpunkerska napisao/la:
CitatA ne primanje cestitaka i letargicnost je na konto valjda neke zirafe i (ne)dobijanja odgovora na istu, gde je i sta je sa njom!?

Iskreno, ja ni ne kontam da li ta zirafa uopste i postoji ili je to samo sprdnja! Eto!

Dovodjenje u pitanje postojanja zirafe je direktan atak na Sveti sinod Becej-punxa i brutalno dovodjenje u pitanje legitimiteta istog!!!
Sto se tice gospodje Lusike,ja sam je cekao na nasem rodjendanu da je pocastim pivom,ali cekanje se pokazalo kao uzaludno..

Moja virtuelna žirafa čuči već 3.-ći dan u Čestitkama, a ona prava sa kariranim šalom kod kuće, jer nisam imala kome da je poklonim onomad kad sam zavirila na proslavi  ;)... neka čekaće treći rođendan ( premda joj je malko tesno ovde kod nas :laugh: ! :)

@neka ste malo prodrmali glavice... valja to! :)

Max.. nema veze sa temom o Rez-u!.. i odaću Ti tajnu... ima veze sa forumom! ;)

Htedoh da postavim jedno pitanje, al\\\' i njega ću ostaviti za 3-ći rođendan! :) ... ako do tada svi preživimo.

Zoran Suboticki

SimaFuj napisao/la:
Citati nadamo se ukoliko ne nastupe komplikacije da ce vec u subotu za rodjendan ljudi moci da kupe majce BECEJ PUNX po ceni od neverovatnih 300 budjona.

Majica košta oko 100 dinara, štampa oko 50...Koliko si inkasirao na majicama, Simo?:) Na crno.

aleksandar tomic

e pa nece biti te majice od 100 dinara, nego malo kvalitetnije - ipak smo mi redovna firma

Zoran Suboticki

Ako je dobar valitet, onda nemam ništa protiv.

Dajte samo vaš žiro račun, hteo bih da kupim par majica...:)

Ne smem ni da pomislim da ovo radite na crno?
Moji preduzetnici će vam kožu odrati ako saznaju da eventualno petljate bez firme, bez fiskalnog i tako to.

Ali ja znam da ste vi dobri momci koji sve rade legalno!:laugh:

Sinisa Tomic

rez aj ti nama malo popusi kurac i ostavi se nase neformalne grupice i svih ostalih punxa jer nisi kompetentan da komentarise, da ne bi divanili sta si ti radio bez z-r i na crno i kako su i zasto radio neke stvari.

a ako oces da kupis majcu bice u debelom zmaju pa ces moci da uzmes.
Upravu si ima majci za 100 din sto se iskezece posle jednog pranja kineske, mi smo narucili da se majce shiju u Novom Beceju ako te bas toliko zanima kakve su majce, a stampa nije 50 vec 40 din po strani, kako majca ima dve strane onda je to 80 din po majci, nadji negde jeftinije ako ti neodgovara.

Zoran Suboticki

Simo, opet tezgariš ispod tezge!

Praviš majice, a ne znaš ni kako se majica piše!?

Butikaši, koji plaćaju porez, izdaju fiskalne i ostalo najebaće ti se keve! Već su čuli za tvoj \\\"biznis\\\".

A što se tiče kurca i ostale gimnastike sa istim - oladi malo!
Znam da sam te unervozio, ali malo uvuci jezik dublje u grlo da se ne zagrcneš! OK?
Mislim, onako očinski, da te opomenem.

Ej vas dvojica,
udahnite vazduh i izbrojte do 10.
Preterali ste obojica i pobrkali više tema . :blink:

Izrekli ste mnogo grubih i bespotrebnih reči ovde, a i tamo na drugom mestu ovog foruma ... samo vam onako forumaški i prijateljski kažem  :)

Zoran Sarajlija

Ne znam jel se zajebavate ali ako ne onda ste stvarno preterali!:blink: :blink: :blink:

vesna bosnic