voliš li domaæu rakiju?

Započeo Radomir Jelic, Decembar 11, 2007, 07:25:45 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

petar dobrinovic


Zoran Sarajlija

Onda kad cemo rakijati? ja dam kafanu i donesem litru(extra kvalitet je u pitanju) a ko dodje neka ponese po litru ili makar pola i kupimo grickalice pa u punu...

mumba


Zoran Sarajlija

Crossbringer napisao/la:
Citatzmaju pa zar ti ne tučeš svinjak?
Da.Tucem Vinjak ali mi nije nikakav problem da se reorganizujem sa stomakom;) ;) ;)  i jetrom naravno :P

vesna bosnic

:( Ma volim mico....Bas u Beceju dok sam zivela,zbog te velike kolicine rakijestina,jer su mi rodjaci i komsije uvek nudili da popijem koju....,pocela sam da prepoznajem koja je koja...ringlov,dudara,visnjevaca....Ma sta ti srce zazeli....Pa da ne verujes...rakiju zavoleh....Pa kad odem do moje bakice,a ona ima uvek neki stek,a odlazila sam skoro svaki dan,a ja jednu ,dve uz jutarnji divan...Pa sam se posle malko zabrinula da nisam preterala....he,he.... :hmmm:

irena maric

Retko kada popijem rakiju.Ako znam proizvodjaca,onda ok.,ali ako mi je to pice sumljivog porekla\\\"neka hvala\\\"!U tom slucaju se opredelim ili za vinjak ili za peler!

Andrej Balaska

volim ali pravu domacu koju sam ispecem pa da znam sta je unutra, a ne kao sto neki rade pa posle neznas gde ti je glava noge i jezik.:laugh:  :kolce:

Zoran Sarajlija

Približava se i dan D...jabuka je u pitanju(400kg)
 :kolce: :kolce: :kolce: :kolce: :kolce:

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

Jeeea!
Oćel biti za koštati?
Koliko si stavio šećera?
Sve rakije koje je moja familija pekla bile su sugar free!
Jest da se dobije manje, al\\\' nema glava da boli :)

Bojan Maletic

Znaci Lusy,bile su dijetalne,osvezava a ne goji.....  :dabome:

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

Dobro bi nam sada došla jedna da se \\\"osvežimo\\\" :)

Bojan Maletic


Zoran Sarajlija

1,5 % šećera samo zato jer je jabuka u pitanju(ona slabije vri).Inače savet sam dobio od vrhunskog majstora za pečenje rakije u koga imam apsolutno poverenja. :dabome: :dabome: :dabome:

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

Zmaju, mlogo je tih 6 kg šećera. Vri jabuka i bez šećera,al\\\' joj treba malo više vremena i pažnje.
Pravljenje rakije je sveti čin!
Mi smo jedino u dunju stavljali 1\\\'5% al\\\' meda!... i ne reče oćel biti za koštati?! :)

Zoran Sarajlija

Pa naravno !!! Nadam se da će biti oko 40 litara. Reci NE pivu rakija je MAMA