Razmena serija

Započeo Viktor Gombar, Septembar 19, 2007, 09:28:19 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Viktor Gombar

Da li ima neko serije u divx-u. Ja imam jedno tridesetak serija, pa ako je neko raspolozen za ramenu neka se javi

mumba

Viktor Gombar

posalji mi katalog na vicktorg@gmail.com i daj mi tvoj mail da ti posaljem moj katalog

Serveto Pecin

Smem li ovde da napisem koje serije imam?
I koje mi trebaju...?

mumba

Goran Garic

Napisi slobodno koje serije imas i koje ti trebaju

Axl Axl

sida napisao:
CitatNapisi slobodno koje serije imas i koje ti trebaju
:side:  I admini \\"volu \\" serije :side: :side: :side:

Serveto Pecin

:silly:
Nisam hteo javno da propagiram pirateriju...
Nego...
Imam Alfa, Prijatelje (fale mi neke epizode-par komada), Futuramu, Crnog guju, South Park...
Osecam da imam jos nesto, ali ne mogu da se setim... Katalog sam davno zapustio...
Ima neka nova serija na TV, ali ne znam kako se tacno zove... Nesto bas i ne pratim, ali sam pogledao jednu epizodu..
Neka Aleks... Prav(n)a Aleks, cini mi se...
Kako se to zove u originalu?
A jel\\\' to ima neko?

Axl Axl

KHM KHM ko je ovde pominjao pirateriju???

Ovde se diskutuje o razmeni serija... :)

Milos Plazacic

ma nema piraterije :D

ja stalno skidam sa neta kad vidim neku zanimljivu seriju na tvu...ali posle brisem :D

trenutno mi je ostalo kyle xy (cela serija), x files (prve dve sezone) i greek (ono sto je do sada emitovano)...

Serveto Pecin

Znao sam da imam jos nesto, samo nisam mogao da se setim!
The Thin Blue Line
:silly:

Ivan Mikovic

Ja od serija imam samo \\"Prison Break\\" prve dve sezone, treca je pocela u USA sa emitovanjem u septembru

nemam ime

Breason Break je nesto najbolje sto sam ja gledao od serija.
Steta je sto ljudi ovde(srbija)slabo znaj o kojoj je seriji rec.
Imam Prvi serijal original, a za drugi bih \\"bubreg dao\\".
imam ocajne domacice.

Ivan Mikovic

ja imam obe sezone tvrip direktno sa americkog foxa tako da bolja slika u ovim krajevima NE POSTOJI, prevodi su hrvatski ali sta sad, moze onda - dogovoreno, znam da bubreg na crnom trzistu dosta vredi. :) ali debelo sam platio obe sezone tako da ili ponudi nesto pa da menjamo ili za kintu...

nemam ime

Pazi imam filmova i igri koje ti dusa zeli samo reci i muzike, samo mi to fali!!! A koliko ba cena bila
P.S. Na koliko DVD-ova je?