Operacija trijumf vs. Zvezde Granda

Započeo Bilja Maric, Novembar 08, 2008, 08:26:00 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Bilja Maric

Sigurno ste u toku sa muzickim emisijama kod nas, trenutno dve najpopularnije \\\"Operacija trijumf\\\" i \\\"Zvezde granda\\\". Ako ne gledate redovno, sigurno ste nekada samo bacili oko da vidite sta se desava u kuci mladih studenata ili na sceni Granda. Svi su tu da pokazu sta znaju, razlika je u muzickim zanrovima. Sta mislite o njima, da li imate svoje favorite?

Koji direktor Vam se vise dopada, Sasa Dragic ( opracija trijumf ) ili Sasa Popovic, celnik Granda ? :silly:

Ja sam vise u toku sa studentima operacije trijumf i dajem im prednost.
Pisite...

Djordje P.

irena maric

Bojan Maletic

DORDE napisao/la:
Citatne gledam ni pametnije stvari na tv-u.
Discovery RULES :laugh:

Nina Ristic

televiziju Pink ne gledam uopšte, tako da što se Zvezd atiče, nisam upućena ni ko se takmiči ni kada su emisije, niti me zanima takva vrsta muzike uopšte.
A Operaciju trijumf ne gledam preko nedelje, već samo Gala veče, čisto jer sam tada sa porodicom (to možemo svi da gledamo i da komentarišemo jer narodnjake ne slušamo, kao i Big Brother na Tajlandu.) :D
:D

Nebojsa Vucic

Zvezde :D Ne volim ove likove sto imaju po koji pirsing i slicno...samo zbog toga...!

mumba

ja sam više za veliku crnu pričinu i may result ali pošto toga nema pa mož i grand a i ovaj trijumf jer ima lepih pepinjerki na bini pa mi ni fruštuk ne treba kad počnem d balim i trzam levom nogom od zadovoljstva!

vesna bosnic

Ne gledam PINK...i uopste me ne zanimaju nikakve emisije takve vrste!Nemam vise nikakav komentar!!!!

Igor Selemba

Axl Axl

Čujem da ljudi oko mene pominju tu operaciju, ali nisam  još ni jednu epizodu stigao da pogledam... A pink...

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

Čujem da je naredne godine Metallica predgrupa Babajiću!

Marina Kovacev

Nisam mnogo pratila Trijumf (tj. jesam dok Paunovic i Saric nisu ispali :) )... kaze mi Sirena da taj Adnan ne zna rec engleskog, jedva je jednu stranu pesmu otpevao... i kao sada ce da ima svetsku karijeru?!

mumba

Goran Relic