Obrijana ili izfazonirana...?

Započeo Zoran Sarajlija, Oktobar 25, 2007, 11:43:00 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Nina Ristic

debeli zmaj napisao/la:
CitatMislim na ono o cemu se radi u topicu !

aaaaaaaaaaaaaahahhaaaaa... :D:D:D:D

daaaa... :D:D:D

mumba

prety peaches znam ja i za taj film mhm!

Robbyn �

Hmmm...Eto,kod mene bi to izgledalo otprilike ovako
Mada sada izgledam potpuno drugačije :P

mumba

Radomir Jelic

robbyne , jel ti to sa svadbe? :green: :green: :green: :green: :green:

Robbyn �

Ma ne,sa konvencije za postavljanje kandidature za predsednika:laugh: :laugh: :laugh:

Bojan Beranek

Naravno trebalo bi da si obrijan svaki dan da bi licio na nesto ali posto ne radim bas me bole da se briujem 1 u nedelju dana je sasvim ok!:)

nemam ime

brijem se elektricnim i to samo trimerom svaka 3-4 dana!!! Klasicno brijanje mi izaziva iritaciju!!!

kada sam bio mali (7-8 razred) i kada su mi izrasli prvi brci(tzv. lishajevi) ja ih saseko u korenu, iako mi je cale govorio da ce me posle mrzeti da se brijem ja nisam hteo da slusam. Mada, mislim da je tako kod vecine muskaraca!!

Zoran Sarajlija

ja sam mislio da ce se i neke cure izjasniti dali vise vole kad je obrijana skroz ili izfazonirana ili zarasla skroz...ali nema veze

nemam ime

debeli zmaj napisao/la:
Citatja sam mislio da ce se i neke cure izjasniti da li vise vole kad je obrijan skroz ili izfazoniran ili zarastao skroz...ali nema veze

Zoran Sarajlija

Kurvoazije brada je zenski rod ! Ispravi me ako gresim...

Nina Ristic

sta im ja mogu... ocigledno samo ja komentarisem na ove dvosmislene teme.... :S

ne znam je l\\\' to dobro ili... e svasta!

Vladimir Zecevic

Sta ja da kazem na ovu temu... Haha... ustvari godinu dana sam bio bez brade i onda sam pustio ponovo, ali je imam od nekog 3 srednje, nekako sam vec i navikao na nju a i ljudi na mene takvog pa mi je cool. Samo sto je sada tako malo seckam, da bas ne bude skroz zapustena:)

Olja Milovanov

Ako se bas trazi zensko misljenje... :P
Sve zavisi kako kome stoji, nekad je bolje kad je skroz obrijana, mada ima momaka kojima bas extra stoji i isfazonirana... Bitno je da uskladite sa svojim likom i da budete zadovoljni...;)
A najnerazumnije je to sto skoro svi momcici zure sa brijanjem brade i onda kuku lele- ne mozes je se osloboditi...:lol:

mumba

zeko ja da te ne znam pomešao bih te sa scot ian-om!