Akcija OSMEH

Započeo irena maric, Novembar 17, 2008, 08:28:13 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Plavi_Zoro

RELAX

Lutka mala.
Kakav osmh ima netreba ni proveravati da li je bila dobra.

Možeš misliti kakav praznik su imali, kada su ovi \\\" bezmozgaši\\\" iz elektrovojvodine, za praznik su im čak i struju izkljičili. Sram ih bilo, da su bar za praznike ostavili struju, da uživaju ukrašenoj jelci, da osete taj praznični ambijent. Za njih sedmoro dece, mi smo bili najveći praznik. :angry: :dabome:
Nemogu da se otmem tog utiska koje sam kodnjih stekao, uostalom DORDE ništa nije mogao da snimi, zbog mraka. :evil: :angry: :angry:

Njen brat i sestre.:( :( :(

Plavi_Zoro

Marina_The_Press

Ko moze da dodje?

Samo kažte, kad i gde, ja dolazim. :dabome: :dabome:

Dusanka Stajic

Tako je potresna realnost u nasem okruzenju, zao mi je sto nisam ranije otkrila ovu temu jer sam retko na ovom forumu, a organizatorima  akcije svaka pohvala,  zao mi sto nisam uzela ucesca (jer nisam ni znala da postoji) makar i svojim skromnim prilogom. Fotografije su docarale atmosferu a decica na njima su preslatka i zaista ste izmamili osmeh.

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

Zbog odsutnosti organizatora i praznika, sastanak se odlaže!
Razmišljajte o vremenu i mestu, gde možemo ujedno da napravimo onaj čuveni pasulj/paprikaš/sarmu i da se lepo družimo uz analizu akcije Osmeh. :)

Preostalo još para, a i one jakne nam valja podeliti što pre Nakon tog sastanka celokupna analiza će biti objavljena ovde.

Samo da nam se Deda Mrazovi, do tada, ne vrate u Laponiju.

Plavi_Zoro

Jedan će ostati tu sigurno. Ne mu se ide u \\\"Laponiju\\\", Laponije ima sada i tu.:) :)

:) :) :)

Petar Vidovic

ja sam tu, negde. uvek. srecna nova svima!

Goran Relic

Duška!
Ima vremena, akcija skoro neće stati.

Plavi_Zoro

Tako je RELAX, akcija se nastavlja. Počeo sam sa prikupljanjem  odevnih predmeta, za malu decu, već ima dva džaka, kad bude više počećemo da delimo.Svi možete  učestvovati skromnim darovima, stare dečje odeće i obuće.:) :)
Ovim blizancima baš bi dobro došlo nešto od toga.
:) :)

Dusanka Stajic

Ovim blizancima bih rado napravila paketice (garderobica ),
kome da predam?

Zoran Sarajlija

Mama Lusiki ona ti je neumorna mama svoj bečejskoj klinčadiji :thumb: :thumb: :thumb:

Bojan Maletic

debeli zmaj napisao/la:
CitatMama Lusiki ona ti je neumorna mama svoj bečejskoj klinčadiji :thumb: :thumb: :thumb:
:tapsh: :tapsh: :tapsh: potpuno se slazem,svaka cast nasoj Lusy

Plavi_Zoro

debeli zmaj napisao/la:
CitatMama Lusiki ona ti je neumorna mama svoj bečejskoj klinčadiji :thumb: :thumb: :thumb:

Evo i dokaza:

Dusanka Stajic

Molim za jednu malu pomoc, kako da dodjem do mame Lusi?

Marina Kovacev

pa tu je ona, stalno... :)
posalji joj poruku ovde... ;) (teta u narandzastom na slici)

Dusanka Stajic

Marina hvala ti.
 LUSY , zelim da se upoznamo.