Sex 4 money?

Započeo Axl Axl, Oktobar 18, 2007, 10:33:37 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Leana Tajkov

Ne mogu da verujem da mislite da svako ima cenu...
I da se svako moze kupiti  :(

mumba

ja sam imao kao primer dosta ljudi .svako ima senu ako ne za sex onda za neke druge stvari.pa ne daj bože sad da mi je dete(da ga imam) bolesno a lek košta kao moja desetogodišnja plata nema toga što ne bih u datoj situaciji uradio!sem naravno da ubijem nekoga i da mene karaju!

Zoran Sarajlija

A sta ako neko ode na posao pa ga Sef jebe u mozak i da mu platu na kraju meseca? jel to sexanje za novac?

Djordje P.

ja mislim da se cross ne bi sex\\\'o za novce al za ovo:

:hmmm:

goran shef

Svaki sex ima svoju cenu.
Onaj koji se placa novcem je najjeftiniji  u sustini.

Zoran Sarajlija

shef napisao/la:
CitatSvaki sex ima svoju cenu.
perfektno receno 100% istina.svaka cast

Olja Milovanov

debeli zmaj napisao/la:
Citatshef napisao/la:
CitatSvaki sex ima svoju cenu.
perfektno receno 100% istina.svaka cast

Slazem se potpuno... :tapsh:

Leana Tajkov

Ova druga recenica je bolela... al istina...jbg.

mumba

auh ðole tom čudu sda tvoje slike ne bih mogao odoleti pa da je ne znam šta! svarog te uzeo za svog štitonošu!

Duki erder

Poznajem, na zalost, jednu zenu koja ima 31 godinu, i sve u zivotu sto je stekla i sto stice, cini preko kreveta. U to nisam mogao da verujem dok nisam video svojim ocima. I pored dece koju ima , za nju to predstavlja zadovoljstvo i korist. Verovatno je to posledica trauma koje je dozivela izazivajuci ih svojim ponasanjem. Meni je to odvratno i takve treba javno izoblicavati da se drustvo gadi takvih osoba

TiDža84

To sto ta osoba radi...to je njen problem..i njena SRAMOTA...ako je bila sa tobom i ostavila te,treba da budes sretan sto vise nije i ni zacim ne treba da zalis...nije cak vredna ni toga da je javno spominjes...kada to budes prestao da radis preboleces je!