Club Stage - Diesel Party 2 - Retro Night

Započeo Axl Axl, Februar 15, 2009, 11:57:34 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Axl Axl

Axl Axl

Stigla recesija, setimo se devedesetih i sankcija... :)))

Ova subota je posebno kreirana i prilagođena svim ljubiteljima \\\"DANCE\\\" muzike koja je obeležila devedesete godine za vreme sankcija...

Poseban akcenat stavljen je na samo ime večeri \\\"diesel party\\\", dress code nije obavezan, ali se preporučuje specijalan outfit: :-))) nike air max 2-4, puma disc, trenerke kappa, lotto, puma, kajiši sa što više metala i poželjne su što deblje kajle oko vrata... :-))))

Pozivamo sve ljubitelje da dođu i uživaju u već dobro poznatoj atmosferi, koja će biti propraćena nezaboravnim i večnim hitovima devedesetih godina...

P.S. Specijalne muzičke želje pišite odmah, da bi bile na vreme izvađene iz naftalina... :)))

Bojan Maletic

Ivan-200 na sat
Duck-Nocas me nezno poljubi
Dee Monk-Samo zelim da znam
Dee Monk-Gde si ti?
Colonia-Sve oko mene je greh
Dr.Iggy-Oci boje duge
Ako se setim jos neceg,javim... :D

Robbyn �

Energija i Modelsice obavezno!:laugh: :laugh: :laugh: \\\"Š ef Stanice\\\" :P

Djordje P.

mumba

uf ja sam jako dobro sećam 90 - tih i ne bih da ih ponovo preživljavam!ovi mlađi još ok jer ih znaju samo možda iz priče!

Zoran Sarajlija

Zvao me Luka da idemo,mada ja nikad nisam bio u tom fazonu ja i Cross smo bili više frakcija iz Riffa.Da znam da će biti neke ekipe iz tog vremena otišao bih čisto zbog nekih starih drugara.Nema ništa smešnije od original beogradskog dizelaša ako  može da je `egipćan` ...;) ;) ;) ;)

mumba

eto kad bi neko od stare ekipe bio tamo ko zna uz ekv,playboy,partybreakers,stari van gog,sirovu kožu i još more dobrih roka rolla bendova iz toga vremena!ipak što zmaj kaže mi smo riff-ovska frakcija!

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

A da pitam samo... da li se radi uopšte o muzici 90-tih ili o muzici kod nas iz tog doba?

Zoran Sarajlija

pa ako ćemo uopšte i Pantera i Sepultura su bendovi \\\'90-ih:silly::huh:  .Mislim da je isključivo domaća muzika u pitanju,sr-hr dens.

mumba

a sećam se da je i pivo u riff-čini u početku bilo 80 para za pola litre a posle 1 dinar!poneseš 7-8 dinara i lepo ti uz koncert!oba dana vikenda je nešto bilo a još i kiflice za dzabe hahah!a sad za ovu žurezu i ja mislim da će samo dens biti!

aleksandar tomic

Boze me sacuvaj, nije valjda da to vreme nekome nedostaje

Zoran Sarajlija

velimir cvejanov

nema tog vremena koje moze izleciti muziku od dr igija i tih stvari... 200 na sat pravo u mazdu piterinu

Vladimir Bakic

Ali morate priznati da je \\\"Opsesija\\\"  bila strava stvar.. OPSESIJAAAA,OPSEDNUT SAM JAAAAA... :juhuuu: