Kako poboljsati standard gradjana nase opstine?

Započeo Sinisa Tomic, Septembar 04, 2008, 08:17:36 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Sinisa Tomic

Cinimi se da su ljudi ovde samo da bi sukobili misljenja i pomalko kritikovali.

Jel ima neko ideju?
Ideja znaci uprava treba da uradi to to i to, a ne sta su sve gresile prethodne strukture na vlasti. Ko se ne razume u medicinu, on ni ne treba da prica o tome. Ko se ne razume u astronomiju, oon ni ne treba da prica o tome. Ko se ne razume u veterinu, on ni ne treba da prica o tome. Ko se ne razume u knjiizevnost, on ni ne treba da prica o tome. Ko se ne razume u poljoprivredu, on ni ne treba da prica o tome. Ko se ne razume u ekonomiju, on ni ne treba da prica o tome. Ko se ne razume u ekologiju, on ni ne treba da prica o tome........
Pricajte ljudi o onome u sta ste upuceni i dajte neko \\\"konstruktivno\\\" resenje za resavanje problema, koji ste prethodno konstatovali, a problema fala bogu na sve strane.

robert kiss

SimaFuj-
džaba rešenja i odgovori kad nema ko da ih sprovede

sinisa adamovic

boris petkovic

ja predlazem da nam malo povecaju plate i da ih isplacuju na vreme

robert kiss

sunshine nema tu puno filozofije sami građani,radnici i ostali treba da se izbore za sva svoja prava.Dva izlaza vidim sa pozitivnim rezultatom
Prvi-EU da pritisne državu da donese zakone koji su potrebni
Drugi-5.oktobar repriza samo malo žešća
Drugi izlaz ne vidim iz ove situacije.Ni u Bečeju se neće promeniti ništa, a i što bi oni koji treba da promene lepo žive imaju dosta dobra primanja lepe zarade pa što sad da to menjaju.Pa nećeš valjda da i rade nešto za tu platu???????

sinisa adamovic

condor u pravu si treba nam to sto ti kazes ,pitao sam te bas da vidim dali se slazemo oko toga, mislim da pise u jednom mom postu to za 5 oktobar.a sto se tice eu koliko znam njihove procene zakona o radu i jos nekih zakona koji se odnose na ovu nasu temu su bile kratke i jasne\\\"ovakvi zakoni ne postoje nigde,i bocvana ima bolje zakone\\\"

robert kiss

Potrebno nam je tržište rada (da radnici mogu da biraju gde će da rade) po meni ima puno toga šta bi se moglo proizvoditi i neki i rade neke od tih poslova ali ima još puno toga.Samo dragi moji postoji jedan mali problem, mi ako ne zaradimo na nekom poslu 100% nećemo da radimo.Vidite da samo trgovina funkcioniše.Proizvodnju niko neće da radi.Kanda nemaju uslova.

robert kiss

Ali nema drugog izlaza.Ili neka mi neko kaže da ima.

Bojan Maletic

dokle god se trgovine otvaraju,a ne proizvodnja,i dokle god se sedista firmi registruju u gradovima koji nisu Becej,a te iste malobrojne firme se tu nalaze,priliva novaca u Becej nema,samo odliva,i tako pada nas standard.....

sinisa adamovic

besmisleno je da pricmo o ekonomiji beceja a da ne gledamo drzavu mi nemamo nista ni ustav ko svet ni zakone ko svet a kamoli ekonomije i mislim da je jedino resenje krenuti od nule ali bez ovih politickih pijavica koje nas sad vode.

Sinisa Tomic

ne treba nam 05. oktobar, vec 06. koji jos uvek nismo docekali, a ne vidim ko bi uopste na sadasnjoj politickoj sceni mogao tako nesto, kad je ds otisao udesno, samo ldp osto levo al skroz levo, osim sveta, sve otislo u ofsajd ni canak vise ne zagovara samostalnu vojvodinu, vec se slizao sa centralistickim strankama , toma i boris jarani stari, dacic opet drma drzavom, idemo samo u nazad, pojavljuju se samo mutivode koji zamazuju oci sa nekim pricicama, a niko ne daje prakticno resenje, niti ima nameru da ga sprovede, a nasa opstina jos gora nego drzavni vrh malo izmesali karte, zamenuli dresove i na kraju nije sija nego vrat isti neradnici na istim na malo drugacijim mestima nego u prosloj postavi, doslo ih jos par komada i uvalilo se u fotelje.
nema nam leka i ne treba da pricamo uopsteno, nego svako treba sebi da se okrene i popravi sopstveni standard, a samim tim i standard gradjana.