Nominacije za forumasa godine

Započeo Axl Axl, Oktobar 27, 2008, 06:35:27 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Goran Relic

Kome vi to nominujete kad se niko od nadležnih ne oglašava na ovom delu foruma?

Zoran Suboticki

Ma, mi to onako, između sebe...Zezamo se.:laugh:

Bojan Maletic

i ovde nam je stala prica,hoce li biti nominacija,crvenih tepiha,novinara,bliceva...za forumasa godine? Inace menjam svoju nominaciju,nominujem janju88 posto je nova na forumu...:)

Goran Relic

Boky samo pogledaj kad se zadnji put ovde oglasio neko od admina pa ce ti biti jasno kad ce biti proglasenja forumasa godine.

Bojan Maletic

Djordje P.

za forumasa godine, tj nagradu nemamo sponzora, tako da u skorije vreme nece biti nista od toga, na zalost.
i axl i ja radimo dan i noc sto volonterski sto za neku paru, ali nemamo dovoljno da finansiramo to.
pitanje je da li ce i becejonline biti online posle 20. marta.
para nema, i da ima odakle nam... :(
svi samo ishtu a niko ne daje.
verujem da pretpostavljate kako je, e pa jos malo gore :\\\'(
uhvatio sam, evo, sebe da kukam, izvinjavam se sebi zbog toga a svima vama za ispalu.
nista, ostajemo mi administratori duzni izbor forumasa godine, samo ne znam kada cemo to ostvariti.

Plavi_Zoro

Forumaši sa ovog foruma,poznati su kao darežljivi( vidi akcija Osmeh) ajde ljudi da izglasamo pretplatu, neki sitniš, ali bi to sigurno pomoglo da ovaj naš forum i dalje živi, i da radi.

p.s. Dorde, nadam se da nisam  uvredio nikog. Ja u najboljolj nameri.:) :) :)

mumba

mogli bi se organizovati da se uvati neka para za zakup servera ili čega već! admini dajte pojedinosti!

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

Admini, :)
lepo bi bilo da na predhodna 2 posta date odgovor.
Mislim da bi to bilo preko potrebno, nevezano za izbor forumaša... to baš i nije toliko bitno.
Bitno je da stvari funkcionišu, a ako se Vi ne javljate da odgovorite na dobronamerne predloge i ruke koje su spremne da pomognu da se problem prevaziđe,... ne znam šta da mislim.
Pozdravljam Vas i čekamo odgovor! :)

Djordje P.

nema jeda, sredicemo hosting ovih dana, necemo biti iskljuceni.
a da ne bude da smo odbili pomoc, mozemo skupiti pare za poklon za nagradu za forumasa godine :woohoo:

Marina Kovacev

Ne stizem da se bavim forumom kao ranije, ali mislim da bi bilo lepo makar simbolicno izglasati forumasa godine... :)

Zoran Sarajlija

Ja sam i dalje za Crossa.Stariji forumaši će shvatiti

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

Citiraću sebe s prethodne strane :)

Lusy napisao/la:
CitatNominujem Cross-a!
Mislim da je on , \\\'fala svarogu, ;) , živa legenda ovog foruma.
Prvi Dr. i tako to! Od početka na ovamo! :)