Svinjski grip !!??!!

Započeo Gordana Kuzmanovic Sadzakov, Maj 02, 2009, 02:26:07 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

Š ta znaš o virusu H1N1?
Da li se plašiš, ili...?
Š ta misliš da li je slučajno baš sada \\\"nastao\\\"?

Izvol\\\'te!

Bojan Maletic

Ja sam ubedjen da nije slucajno nastao,kao sto ni HIV nije,HIV je izmisljen da bi unistio \\\"crnu rasu\\\" u Africi da bi amerikanci tamo napravili \\\"safari\\\" za bogate....
A mislim da su isto tako i SARS i H1N1 izmisljene bolesti,sad skoro je neki americki naucnik,(nemogu da mu se setim imena),izjavio da ima viska najmanje dve milijarde ljudi na planeti....:dry: a isto tako sam ubedjen i da je SEKA (svetska ekonomska kriza) vestacki izazvana,znaci dok god neko ima koristi mi cemo imati i SEKU i DEKU (domaca ekonomska kriza),a kad neko pucne prstima i kaze da je dosta, stvari ce se normalizovati u roku od par meseci....
Isto tako sam siguran da ce tako biti i u vezi sarsa ,i u vezi \\\"svinjskog gripa\\\",kada budu smatrali da su dosta zivota odnele ove bolesti,da je stvoren dovoljan strah i panika medju ljudima,naprasno ce se pojaviti vakcine protiv tih bolesti(koje naravno vec sad postoje),i neko ce opet zaradjivati na prodaji istih....

mumba

pa normalno je da kada se pravi otrov da s epre njega napravi i protivotrov!grip kao grip sam otreba sad farmaceutska mafija da proda nove skupe lkove(stare antibiotike pod novi mimenom)pa su izmislili svinjski grip!ma dajte  ljudi ko od gripa umire? samo stari ljudi i ljudi kojima je imunitet ravan duli ! a kod nas ta vest dobro dođe političkoj vrhuški da bi se zaobišle goruće političke teme!

Zoran Sarajlija

Marica

Ma ljudi šta se mi sekiramo oko ovog novog gripa, dok on stigne do naše ekološke zemlje i onako nas neće biti pola. Zato uživaj dok živiš :bejzbolka:

Axl Axl

Meni je par drugara reklo da im je sad posao malo krenuo, dok se po medijima vrtela recesija niko nista, e sad kad je grip upao u prvi plan a recesija malo zaobravljna, ljudi se lagano vratili ka normali po tom pitanju...

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

Virus svinjskog gripa H1N1 stigao u BG...
Š ta sada?

Igor Selemba

ja cu da pohujem bukovace a mozda se obrne i jare na raznju :D

mumba

dok ne osetite bolove u grudima,jak kašalj,malaksalost i jako znojanje ne morate d se brinete,a ukoliko već osećate te simptome pa ne brinite se ni onda jer stari filosofi su govorili da je smrt nije kraj već prelaz!

sinisa adamovic

stigo u bg ok mozda safata ove u parlamentu necemo da se ljutimo.

Plavi_Zoro

Ma ljudi moji, dobra domaća, npr. \\\" dudibrendi\\\" sve leči...:) :) :) Najbolji domaći lek, uzima se na \\\" čašice\\\" ili na \\\" fićok\\\":) :)  :flashica::) :)

Marica

Svinjski grip u BG, ljudi pa šta će biti kad se sjati masa na EXSIT-u, ko kako će te posetioce iskontrolisati????

mumba

Plavi_Zoro napisao/la:
CitatMa ljudi moji, dobra domaća, npr. \\\" dudibrendi\\\" sve leči...:) :) :) Najbolji domaći lek, uzima se na \\\" čašice\\\" ili na \\\" fićok\\\":) :)  :flashica::) :)

normalno kad je lečio i variolu veru što ne bi mogao i grip haha doduše vinjak!

mumba

švrća napisao/la:
CitatSvinjski grip u BG, ljudi pa šta će biti kad se sjati masa na EXSIT-u, ko kako će te posetioce iskontrolisati????

pa još univerzijada u bg za koji dan!!!

Z A

Ima li kakvih vesti?Chuo sam da je svinjski grip stigao u vojvodinu.