Naša Policija

Započeo Plavi_Zoro, Jun 07, 2009, 03:47:44 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Plavi_Zoro

Ma  VEŠ ALA za Uroša!!!!!

Bitanga svoje vrste, kakava pravda. \\\" ĆORKA\\\"!!( Ovog puta Š ojića izostavljamo.:( :( :( :) :) :)

http://www.mup.sr.gov.yu/domino/mup.nsf/13apr09komemoracija

:( :( :( :(

Ma takvu bitangu može samo da brani njemu slična bitanga.:( :( :(

Ultra Boys

Sto sam ja bre bitanga??? Zato sto drugacije mislim od tebe??? Ti bre sad dajes slike o tom policajcu koji ce biti proglasen za heroja i mesas kurtu i murtu!!!Ko da sam ja retard da ne znam da postujem prave vrednosti.E moj pajkane ti si neki dobri plavi andjeo a ne plavi zoro.PRAVDA ZA UROSA !!! Neka ga osude kako treba jel je i zasluzio a ne da mu se podmece jel je u pitanju bio pajkan!!!

Ultra Boys

Ajde da se otvori tema o tome koliko i zbog cega je neko imao problema sa policajcima i to bez razloga uopste pa da vidimo sta ces imati da kazes na to?Ima da ti se javi pola forumasa garant.Svaka cast postenim pajkanima koji postuju zakon i red i tako se ponasaju a ima ih sigurno mnogo,ja dosta licno i znam,ali druze ima onih koji su gori od kriminalaca.Zato nemoj samo jednu stranu medalje da prikazujes!!!

Plavi_Zoro

\\\"U svakom žitu ima kukolja\\\"- moguće sve.

p.s. nisam rekao boys, da si bitanga, ako si ti to tako razumeo, pogrešio si.:) :) :)

mumba

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

Simpatično, nema šta... nego čini mi se da se taj dan Policije nešto otegao, ili grešim?!
 S toga predlažem da se otvori tema sa naslovom \\\"Naša Policija\\\" ili tako nekako, koja će se nalaziti na prikladnijem mestu nego što su \\\"Čestitke\\\", pa da ondak divanimo. Verujem da imamo šta za reći! :)

Moderatori/ Administratori Vi ste na potezu... valja dosta postova premestiti odavde! :)

Plavi_Zoro

Lusy napisao/la:
CitatSimpatično, nema šta... nego čini mi se da se taj dan Policije nešto otegao, ili grešim?!
 S toga predlažem da se otvori tema sa naslovom \\\"Naša Policija\\\" ili tako nekako, koja će se nalaziti na prikladnijem mestu nego što su \\\"Čestitke\\\", pa da ondak divanimo. Verujem da imamo šta za reći! :)

Moderatori/ Administratori Vi ste na potezu... valja dosta postova premestiti odavde! :)

Ništa protiv. Imam i predlog gde da ga smeste. U podforum : Posao, Novac, Karijera. Š ta mislite??:) :) :)

Serveto Pecin

Lusy napisao/la:
CitatSimpatično, nema šta... nego čini mi se da se taj dan Policije nešto otegao, ili grešim?!

Slažem se...
Done!
EDIT: Ovde bi mogli svi članovi foruma da učestvuju... ;)
Da vidimo i dobre i loše strane. Nadam se da neće biti loših.

mumba

koliko vidim šta god da se o policiji mislilo ipak njima svaka čast o jest onima koji svakodnevno zbog svog posla stavljaju glavu u torbu1 jedno je sigurno taj posao nikad ne bih mogao/smeo da radim!