Praznik Opštine Bečej?

Započeo Axl Axl, Jul 27, 2009, 10:00:20 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Zoran Sarajlija

maxfonpunkerska napisao/la:
CitatNaravno da neću biti tamo jer je sranje živo...

Zvonka poštujem kao čoveka jer je džek samo takav ali mi se takav mjuz ne sviđa. Magdi ne bi dao ni da mi svira frulu tako da...

E a stvarno ovi iz opštine su legende totalne. Da li je to igra sudbine ili su oni zaista toliko tragični da ne prate gde se šta održava pa stave Zvonka a nedavno bio u Srbobranu. I TO ONI ZNAJU jer na izlazu iz Gradišta je bio \\\"bilbord\\\" nazovimo ga tako, da Zvonko svira u Srbobranu.

I kao ovo doterivanje centra... Muuuuuurš....
Sređen centar sve do mog:
br1. nema ni jedan ljubičasti motiv na celoj pogači osim onih nesretnih džbunova oko kojih se već ocrtava trag vode kojom je zalivaju...totalno nefunkcionalno
br2. svaka čast majstoru koji je smislio da nazubi zgradu opštine onim šiljcima imam utisak da sam u Aušvicu dok se šetam kroz centar
br3. ili skinite sav mermer ili popunite rupe kako valja jer je ovaj mozaik mermer-beton užasan
mrzi me da nabrajam dalje jer sam već u par topika spominjao TOTALNI Š UND I KIČERAJ OD NAŠ EG CENTRA....sram vas bilo...

aleksandar tomic

mumba

na opštini nam samo još grifoni fale pa da možemo da zovemo drakulu da se nastani u njoj!

Marica

Pa ovi su nam već svu krv popili - nije im ravna cela Pelsivanija:woohoo:

mumba

hah od kada je drug mihajlo ćurčić otišao sa gradonačelničkog mesta pre ravno 20 godina sve je pošlo u pm!

Stevan Kosanovic

sve je ovo jedna velika sramota, sprdanja, kradja...

komarce zaprashuju tek kad dolazi RTS, umesto mermera betoncina...

a ovo, DAN grada??? :laugh:

Ranije sam i bio upucen u organizaciju svega ovoga.... i bolji, cuj bolji, mega bolji program je bio planiran...ali onda se pojavi neko ili nesto, i sve se menja...

A ovo, da se dan grada slavi na termalnom bazenu!!? necu ni da komentarisem...

Dane dragog mi Beceja provescu na Tisi, a koje vece i na Pivarcu!

p.s. Zmaju vrati tuborg u radnju :) hehe

Axl Axl

Dan grada se ne slavi na Termalcu, mi radimo kao i svaki drugi lokal svakog vikenda petak i subota najbolje žurke u gradu. Ovaj vikend smo pojačani sa velikom binom, line array sistemom i nedeljom kao danom za žurkanje kada OKB održava svoj festival...

Stevan Kosanovic

Axl ne puvaj se i ne vuci za jezik.....

:)

Djordje P.

pa pise na plakatu lepo: praznik opstine becej i jos becejski grb.
svako kada to vidi bez sumnje ce reci da je zurka u sklopu proslave dana beceja.
ko: opstina
gde: termalac
sta: pise na http://www.becejonline.com/images/image/dan-gradga.jpg
(dole jos becejonline i sattrakt)

e sad... moze i pod \\\"sta\\\" da se skonta: praznik opstine becej
kao sto za 31.12. svako na plakat stavi: docek nove godine :P

tako ce i dan grada neko slaviti u krugu porodice, neko u centru, neko u restoranu, neko na termalcu, neko nigde, neko na sharanu, neko na pivarcu, neko na moru, neko u lavoru...

:P

Stevan Kosanovic

DORDE napisao/la:
Citatpa pise na plakatu lepo: praznik opstine becej i jos becejski grb.
svako kada to vidi bez sumnje ce reci da je zurka u sklopu proslave dana beceja.
ko: opstina
gde: termalac
sta: pise na http://www.becejonline.com/images/image/dan-gradga.jpg
(dole jos becejonline i sattrakt)

e sad... moze i pod \\\"sta\\\" da se skonta: praznik opstine becej
kao sto za 31.12. svako na plakat stavi: docek nove godine :P

tako ce i dan grada neko slaviti u krugu porodice, neko u centru, neko u restoranu, neko na termalcu, neko nigde, neko na sharanu, neko na pivarcu, neko na moru, neko u lavoru...

:P

izvini Dorde, lepo je sto branis kolegu...ali ja nisam malouman B)

Djordje P.

nije da ga branim. sta vise mogu samo da ga kritikujem (lichno) sto zbog termalca ne stize nase zajednicke poslove.

pokusao sam da prokomentarisem plakat kao slucajni prolaznik na ulici: vidi se da se radi o proslavi dana beceja - da su zurke u sklopu proslave. e sad... ljudi ce se iznenaditi sto se placa ulaz... i neki mozda i pitati: zasto onda i zvonko bogdan nije npr u robnjaku ili sl. mestu gde moze da se naplati.

Zoran Sarajlija

mumba

ljudi ma biće sutra rokaj cimaj ,svako će naći šta mu odgovara,evo ja ću visinske pripreme početi kući nakon toga u cenrtum na po još koji limenku ječmenice posle u flojd na nek imetal parti pa ako ne padnem dotle idem u centar da smetam pandurima kad budu prolazili pež - om kroz pogaču!nakon toga burek i jutrom u krevetac!eto za male pare moš otić u kurac a da i ne prometiš!

Zoran Sarajlija

Crossbringer napisao/la:
Citatljudi ma biće sutra rokaj cimaj ,svako će naći šta mu odgovara,evo ja ću visinske pripreme početi kući nakon toga u cenrtum na po još koji limenku ječmenice posle u flojd na nek imetal parti pa ako ne padnem dotle idem u centar da smetam pandurima kad budu prolazili pež - om kroz pogaču!nakon toga burek i jutrom u krevetac!eto za male pare moš otić u kurac a da i ne prometiš!
LEGENDA

Djordje P.

uh danas sa crossom u varosh! bice \\\'evi metal!

sinoc bilo super u centru, danas verovatno jos veca guzva :)

shank nisam nashao! sreca pa su trafike radile :P
i pored sitnih propusta visoka ocena.
najbitnije je da su becejci izasli iz kuca!