Ko će normalan ici u Crnu Goru na letovanje???

Započeo Software Smith, Oktobar 10, 2008, 07:25:48 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Bosko Sa kanala Pink-a

Ne smeta mi niko, Hrvatska je super sredjena, ali je cinjenica da crna gorica SMRDI (jos jednom - SMRDIIIIIIIIII) koliko je zagadjena, koliko su aljkavi, budjavi, nekulturni...  

Nemoj se \\\"loziti\\\" i ako CG udje u EU pre nas! Nista cudno! Cveta im \\\"ljudski turizam\\\" (belo roblje) a i drugo belo... To je ljudi vec sada drugo Kosovo sto se tice kriminala. Milo je... Uf... Nemam reci.

Imam 12 drugova a njih se deset vratilo bolesno!? :dry:
Mogao sam ici ove godine free, glat sam odbio, nisam lud! Neka nisam isao od \\\'96 na more, ali necu da se jos vise razbolim + dobijem batine + trpim uvrede...

A Madjarska je igrom slucaja naprednija od nas, oni nemaju apsolutno nikakvu geografsku-ekonomsku-turisticku bolju predispoziciju od Srbije + je u dugoviiima samo tak\\\'im.

mumba

da ali zato mađarska ima geostrateški interes za eu i nato da zatvori rusima put na istok dok smo mi slepo crevce i ništa nemamo da im ponudimo po tom pitanju dok crna gora ima bar to malo mora pa je otvorena prema svetu1a što se tamošnje nekulture i prljavštine sa sve batinama tiče to sam se uverio nekoliko puta tako da tamo ne  planiram da idem zbog tih stvari a ne politike!

Peleena :) Pa shta te briga :D

Axl Axl

mumba

strpljenje,dobra volja i hrbrost! e da zaboravio sam da napomenem ponesite buđelar kao da idete za ibicu! tako barem čujem hehe!

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

Ne znam zbog čega mi se čini da je došlo vreme da se pitanjce malko preformuliše, tek onako u : Ko će pošten i pri tom normalan ići bilo gde na letovanje?... a možda i grešim!? :blink:

Robbyn �

Axl napisao/la:
Citatšta je sve potrebno za prelazak granice u CG?

Lična karta,zeleni karton ako ideš autom i ekološku taksu plaćaš na ulazu :)

mumba

a i ovo je takav debilizam i prostatluk.za pametnog čoveka uopšte nije smešno!seljana.izvinjavam se za off topic!

Robbyn �

Ne znam,ali ja ozbiljno razmatram za sledeću godinu da odem na more u - ALBANIJU.
Sasvim su korektni sa cenama (novi su u poslu pa se još nisu obezobrazili) smeštaj je hotelski kako sam video u hotelima sa 3 zvezdice (znači sa bazenom),hrana jeftinija nego kod nas,i kako kažu veoma su ljubazni sa turistima iz Srbije!?

Pa što da ne probam? B)

Ljubica Coric

Moram priznati da sam i ja znatizeljna, ali mislim da ce jos mnogo vremena proci dok  nasi odnosi ne dodju na taj nivo.

Nevenica :) S

13 godina letujem u crnoj gori..nikad mi nista nije zasmetalo osim kise..;)
BAOSICE obozavam i nemogu da zamislim jedno leto da ne odem tamo..nocni zivot je extra..budva,herceg novi su blizu..opcija bezbroj..i da sa dobrim drustvom nema loseg letovanja i da je letovaliste najgore..;)

Pera Petlic

Voleo bih da vidim kako sada crnogorci uslužuju (novac je čudo) pošto imaju svoju državu (a to im je jedan od jedinih resorsa(turizam) ako ne računamo kamenje koje mogu jesti i time proizvode pesak) jer do sada koliko sam je puta bio bilo je svega osim reda i čistoće a o vrednoći da i ne pričamo...

Aleksandar Dzever

Budva,kao i svake godine.....grad znam toliko koliko i Becej! Prevoz,novac i smestaj vec spremljen.....  :cheer: