PRAVAC PIVARAC!

Započeo Vladimir Bakic, Jun 10, 2008, 05:47:40 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Djordje P.

cujem love hunters u avgustu na pivarcu :)
CitatMilan Mumin in Concert, Sunday, August 9th, 10PM, Bechej

Sinisa Tomic

ja sam licno zadivljen programom na pivarcu, tacnije zadivljujuce je to sto menadzment pivarca uspeva da nadje toliki broj bendova koji ima isti repertoar pesama, ponekad cak i redosled, cak sta vise u tih dvadeset pet bendova koji su nastupali je nekih petnaest razlicitih ljudi:)

Vladimir Bakic

Ne ocekujes valjda punk na Pivarcu? A cak je i toga bilo prosle godine i to jedni od nasih najboljih bendova, Lude Krawe a zatim i Ringispil.. I sta se desilo? Doslo vas 20, pili pivo iz dvolitri, malo skakali i otisli.. Ne branim Bakraca, cak sta vise cesto ulazim s njim u raznorazne rasprave, ali tamo izlazi raznorodna masa i on covek jednostavno gleda sa cisto poslovne strane.. A taj yu-rock sto se svira jednostavno moze da slusa najveci broj ljudi.. Da ne pricam o tome, da se tamo ne naplacuje ulaz i da tih 4-5 bendova sto se vrti tokom leta svira na drugarskoj bazi, citaj za male pare..Ove godine je bilo cak i elektronskih veceri, tako da iako nije savrsen, naspram ostatka grada Pivarac na zalost nudi najbolju, citaj jedinu, zabavu tokom radnih dana, sto se i vidi po broju ljudi jer je recimo utorkom, cetvrtkom i nedeljom rezultat Pivarac 200 - Ostatak grada 0.

mumba

ali ni masa na pivarcu nije kao nekad to si rekao zar ne!sem toga bolje išta nego ništa!dok traje dobro je!

Robbyn �

BAKANDZA napisao/la:
CitatPivarac na zalost nudi najbolju, citaj jedinu, zabavu tokom radnih dana, sto se i vidi po broju ljudi jer je recimo utorkom, cetvrtkom i nedeljom rezultat Pivarac 200 - Ostatak grada 0.

Možeš da pojasniš nama \\\"strancima\\\",da li to znači da utorkom i četvrtkom tokom nedelje ima svirki na Pivarcu,recimo da sam zainteresovan da dođem preko nedelje,to su dani kojima ima dešavanja?

mumba

Robbyn �

Vladimir Bakic

Svaki utorak,cetvrtak i nedelja su rock svirke na Pivarcu,uz besplatan ulaz.. Jeste svira se 1000 puta prezvakani yu-rock,ali posto nigde u gradu tim danima nema APSOLUTNO niceg, na Pivarcu bude po 200 ljudi, dok ostali kafici zvrje prazni.. Voleo bih i ja da na Pivarcu sviraju Sixpack, Atheist Rap, Ritam Nereda i ne znam ni ja ko, ali treba biti malo i realan, a ne samo pljuvati.. A sto se tice eventualne svirke nekih mladih autorskih bendova, oni jednostavno nemaju dovoljno repertoara za trocasovni program, a ni stilski ne pasuju tom prostoru, jer tamo izlazi skakakva masa koja bi jednostavno pobegla..