Pomoc oko racunara i IT tehnologije

Započeo Goran Čonkić, April 29, 2008, 09:13:36 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Goran Čonkić

Opisi problem u par reci.

Mozda cemo i znati kako da pomognemo. Bez znanja o cemu se radi ne mozemo.  ;)

Ivan B.

\\\"The Windows Installer Service could not be accessed.This can occur if The Windows Installer is not correctly installed.Contact your support personnel for assistance.\\\"

Goran Čonkić

Hmmm...

Jesi vec imao i ranije problema sa intalacijama? (drugih programa)

Jesi tu aplikaciju za bluetooth skinuo sa neta, ili instaliras sa cd-a koji si dobio uz uredjaj? I da li si je ikada ranije koristio vec?

Ivan B.

Nisam imao problema ranije sa instalacijama.Program sam skinuo sa neta,a imam ga i na Cd-u.I neće...

Djordje P.

Robbyn �

E ovako,moj problem je sa firefoxom.Prvo sam mislio da je problem jer sam bio na kompromitovanom sajtu,ali posle ubacivanja nove kopije windowsa i ponovnog instaliranja problem se ponovio i prilično sam iscrpio svo znanje kako bi rešio problem.
Problem se sastoji u sledećem:

Firefox uvećava fontove sam od sebe i to bez ikakvog pravila i ne uvek,pa u jednom trenutku otvara stranicu normalno,a kada izaberem naredni link već ga prikazuje kao za slabovide osobe.
Pojava nije raširena i manifestuje se na trenutno dva foruma,ali izrazito nervira.
Evo kako bi to izgledalo:

Onda bi ga posle refreša otvorio normalno

Da bi opet posle otvorio uvećano:

Nema pravila ni zakonitosti,i više ne znam kako bi i šta podesio.

Goran Čonkić

@Ivanhoe,
pomagao sam pre par meseci drugarici u CG da instalira taj Hamin bluetooth, i zato sam razbijao glavu sta ovo moze biti...po svemu sudeci mi deluje kao da je Wndows nesto uzjeban. Jel imas neki antivirus mozda? Ako imas , preporucujem ti da skeniras komp. (osim ako je AVG il neko sl g___o koji pola virusa ne vidi)

@Robbyn
pokusaj da iskljucis sve pluginove, add-onove i skinove za FF(a deluje mi da ih ima dosta ukljucenih);). Pa vidi dal se onda nesto menja. Ja sam imao sl problem zbog jednog add-ona, pa kad sam ga iskljucio normalno je radilo.

Robbyn �

Mali_Lala napisao/la:
Citat@Robbyn
pokusaj da iskljucis sve pluginove, add-onove i skinove za FF(a deluje mi da ih ima dosta ukljucenih);). Pa vidi dal se onda nesto menja. Ja sam imao sl problem zbog jednog add-ona, pa kad sam ga iskljucio normalno je radilo.

Pokušao sam sa \\\"golom\\\" verzijom firefoxa,najnovija verzija-ali isto je bilo.Zato sam i okačio problem ovde,prevazilazi moje znanje...
Mada,problem je izolovan samo na ta dva sajta-što je još čudnije.

Djordje P.

Goran Čonkić

DORDE napisao/la:
Citatmeni taj forum uopste nece da se otvori.

Potvrdjujem

Robbyn �

Sada neće ni meni :huh: Sad kada je bilo nešto do njih a ja formatirao :laugh:

Djordje P.

Robbyn �

Evo sada forum radi,i normalno otvara stranice :blink: :S

Djordje P.

:blink:
mozda su nesto babrali na sajtu bas kada si ti pokusavao...

Robbyn �

A ne znam...Jesam išao na jedan drugi zaraženi sajt (namerno) pa sam možda tamo pokupio nešto,ali posle formatiranja je trebalo da bude sve OK.A nije bilo.
Zato sam i mislio da je bilo do mene.A možda je baš kao što kažeš sve bilo samo loš tajming...:blink: