Tražim...

Započeo Robbyn �, Avgust 20, 2008, 09:53:00 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

irena maric

mumba

ja ga više ni ne tražim do proleća nema teorije!osim ako uleti nešto za stalno i bar 20000 dinara!

Robbyn �

Tražim dobar TV servis-može li mi neko preporučiti?

Bojan Maletic

Koliko sam cuo u Beceju postoji samo jedan majstor RTV mehanicar,Erdeg Sandor Svetozara Miletica ,mislim da je 31,ili 36,servis se zove \\\"Videoton\\\",ili u Novom sadu je \\\"Orbit\\\" po meni najopremljeniji,i strucniji,ako hoces mogu ti nabaviti i okaciti br tel od \\\"videoton\\\"-a... pozdrav

Robbyn �

Hvala Boky,zaboravio sam da napišem da sam pronašao-upravo kod majstor Š andora.
Sve je odradio odmah-brzo i kvalitetno.

Hvala još jednom.:)

Bojan Maletic

nema na cemu i drugi put ;)

Robbyn �

Zna li neko gde bih mogao da nađem majstora-firmu koja izrađuje i ugrađuje kaljeve peći (Bečej ili okolina)?

P.S.

Miriće sam već kontaktirao,znači neko drugo rešenje :)

sara saric

mooooolim vas, još danas, treba mi smeštaj za vikend za dve osobe, gde i pošto može da se nađe, ili ne može uopšte???

sara saric

dajte ljudi, živnite malo, hoće turisti kod vas...

Robbyn �

Ne znam za Bečej,ali evo u Novom Bečeju

http://www.smestaj.info/adresar_smestaja/ostali_gradovi/novi_becej/

Ovo se nalazi preko puta hotela Tiski Cvet.Dovoljno je blizu da možeš biti u oba grada,a u oba se ima šta i videti.Naročito na dešavanja koja počinju u Novom Bečeju.
Evo ako sam pomogao...

Inače i dalje tražim majstore za kaljeve peći :)

Bojan Maletic

Kosorus Karolj
Mose pijade 168
6913-848
nemoj zvati pre 20:30h posto covek radi,taj je radio nama....

Bojan Maletic

za Saru:
motel
Villa Via Bečej
Svetozara Markovića 45
21220 Bečej
+381(0)21/69-19-833 Reception
+381(0)60 69-19-833 Reception cell 24/7
+381(0) 69-19-834 Menager (Groups)
villavia.becej@gmail.com
This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it
recepcijavillavia@gmail.com
This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it
“Villa Via Bečej”

mumba

probaj u hotel bela lađa ili na fantast!

Z A

Dobar dan dobri ljudi.Interesuje me gde ima u Becheju da se kupi shiroka izolir traka?

Ivan B.

Integral napisao/la:
CitatDobar dan dobri ljudi.Interesuje me gde ima u Becheju da se kupi shiroka izolir traka?

...pa u Domeni...ugao Glavne,tj. M. Tita i Jovana Popovića s DESNE strane.