Naša Policija

Započeo Plavi_Zoro, Jun 07, 2009, 03:47:44 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Robbyn �

Sećam se da su 90-ih u Mađarskoj saobraćajci terali naše državljane da potpišu vozačku ako nije bila potpisana ali nisu kažnjavali zbog toga.
Ali 5000 dinara zbog te gluposti i 4 boda???? Btw potpisao je danas posle skoro 10 godina (na leto moram da je produžim:laugh:  )

Pera Petlic

...tnx momci...upravo sam je potpisao posle 16 god....

Goran Čonkić

Ivan B.

Goran Čonkić

Sarkazam je cudo. :)
Mada u medjuvremenu cujem da je gosn ministar izjavio da to nigde ne pise u zakonu, i da se slucaejvi gde je kazna naplacena prijave direktno njemu, da kazni doticne policajce...

mumba

ta šta vam je teško da se potpišete mada jeste glupost,ja sam svoju potpisao kad sam je dobio i kada sam je produžio pre 4 godine!

Robbyn �

[quote ]Zaječarska policija podnela je prijavu protiv Gorana Jovića, vozača \\\"audija\\\", čiji je vlasnik Uprava za zajedničke poslove republičkih organa, zbog bahatog ponašanja i ometanja uviđaja saobraćajne nesreće u kojoj je prekjuče nastradao Pero Đ. (21). Kako \\\"Blic\\\" saznaje, Jović je automobilom prešao preko delova tela nastradalog.

Istražni sudija Osnovnog suda u Boru Jasminka Stefanović, koja je obavila uviđaj i naložila policiji da napiše prijavu, rekla je da je Jović pretekao kolonu vozila, prošao preko označenih tačaka sa uviđaja i nije se obazirao na znak policije da se zaustavi. Stao je tek kada su se istražni sudija, tužilac i policajci rukama oslonili na haubu automobila kojim je upravljao.
- Skoro da nas je pogazio. Kada je konačno bio prinuđen da zaustavi automobil, bio je bahat i drzak. Prvo se pozvao na imunitet, a potom na imunitet ženske osobe koja je bila s njim - rekla je Stefanović.
Prema njenim rečima, uvidom u legitimaciju osobe koja je bila u automobilu, utvrđeno je da legitimacija pripada Skupštini Srbije, ali da ta osoba nije poslanik i da je ne štiti imunitet.
- Osoba u kolima se i nije pozivala na imunitet, ali se vozač bahato ponašao i svađao s policijom. Da nismo imali težak uviđaj, naložila bi njegovo hapšenje - rekla je istražni sudija i dodala da čak ni osoba sa imunitetom ne sme da ugrozi mesto uviđaja.
O prijavi je juče obavešten i generalni sekretar Skupštine Srbije Veljko Odalović, koji nije znao da kaže koga je Jović vozio, niti kojim povodom.
- Tražio sam da Jović sutra dođe i objasni šta je tamo tražio i koga je vozio jer mu ja nisam odobrio putni nalog, a zamenik direktora Uprave za zajedničke poslove Aleksandar Milijanović mi nije rekao da ga je on angažovao - rekao je Odalović za \\\"Blic\\\" [/quote]

Toliko o neselektivnoj primeni novog ZOBS-a...Ali to smo već znali zar ne?Najkrivlji su oni vozači u Zastavinim vozilima i najveća pretnja po bezbednost u saobraćaju,pa ih zato policija najviše i zaustavlja.
E sada će pod pritiskom javnosti MOŽDA i uhapsiti ovog \\\"Fanđa\\\",a onda će neko stopirati sudski proces i sve pasti u zaborav.
U međuvremenu će napisati jedno 100-nak kazni vozačima koji nemaju dovoljan broj ziherica u kompletu prve pomoći,ipak su oni veća pretnja,je l`i tražiti zimsku opremu u martu na temperaturama od +20 stepeni...

Goran Čonkić

Ti se jos nerviras oko toga? Ma bre ovo je zemlja Smrdija. Ovde sve funkcionise tako. Vidis kako je prosao i tender za fiksnog operatera. Namesteno do bola. I ZOBS je tako namesten. U Srbiji je uvek sirotinja placala najvise i uvek ce tako i biti...

Serveto Pecin

mumba

Virus napisao/la:
CitatSrbija je SMRAD!!!!

ovim je sve rečeno!

Pera Petlic

Slika kaze sve...a Jelen je cudo...:laugh:

mumba

brate mili sudeći po očima taj je pola gajbe najmanje zvizn\\\'o!

miklos tuza

Pa posle idu i kaznjavaju obicne gradjane- naravno one koje ne poznaju.

Ivan B.

Izvinite gospodo iz policije za to što sam VUK`O koLA jesenas ,ali eto,ja param malo bolje...Kursardžije obične...