PVK BEČEJ 2005

Započeo Ramla Mlara, Januar 24, 2010, 03:02:49 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Ramla Mlara

PVK Bečej 2005 i pored svih nedaća ruši svoje protivnike. U sedmom kolu prve B lige  na međunarodnoj utakcmici savladan je Rabotnički iz Skoplja , prvak Makedonije, rezultatom 10:5 za domaćine. Gledalaca pune tribine preko 200, najviše u ligaškim takmičenjima na vaterpolo utakmicama u Srbiji. Narod se vraća vaterpolu, klub oseća kao svoj, igraju Bečejci!!!!

Pera Petlic

Bečejac napisao/la:
CitatPVK Bečej 2005 i pored svih nedaća ruši svoje protivnike. U sedmom kolu prve B lige  na međunarodnoj utakcmici savladan je Rabotnički iz Skoplja , prvak Makedonije, rezultatom 10:5 za domaćine. Gledalaca pune tribine preko 200, najviše u ligaškim takmičenjima na vaterpolo utakmicama u Srbiji. Narod se vraća vaterpolu, klub oseća kao svoj, igraju Bečejci!!!!

...bio juče na utakmici... SVAKA ČAST MOMCI... :tapsh:

G. P.

Š ta znači PVK?

Jel to plivački i vaterpolo klub ili nešto drugo?

Ivan B.

Na veliku štetu piCODER... ti si tvoje otplivao...,nastavi da džogiraš...

kokenic picike

Picoder bi samo da pliva u ....... Pitanje picoderu, ko je inače predsednik UO  u OSC Mladostu , koliko para je doneo kao predsednik UO sportskom centru da malo pomogne tu javnu ustaanovu , gde inače može da se pokaže po funkciji . Ne mislim na direktnih para nego indirektnih, iz Ministarstva Sporta i O... koju drži njegova stranka ili preko svojih veza, pripreme  reprezentacija, klubova, priljatelja. Priljatelju PICODERU nemoj da kritikuješ kad ništa ne pomažes . To je savet od priljatelja.

Ramla Mlara

U subotu nastavak protiv Proletera, izvolite doći i videti !

G. P.

Ajkulo, to ne smem da iznosim pošto je to poslovna tajna.

Š to se odmah vređate, samo pitam šta znači skraćenica - mislio sam da se klub zove VK Bečej 2005 a ne PVK... Ala su svi uvredljivi...

Ivan B.

Bečejac napisao/la:
CitatU subotu nastavak protiv Proletera, izvolite doći i videti !

Dolazim.

kokenic picike

Nema poslovne tajne kod JP i JU .Svaki dokument može da vidi poreski obaveznik koju pismeno zatraži. Pa prema tome slobodno možes da nam kažes tu informaciju nemoj da se brineš Picoder nećeš imati nikakav problem..

Ivan B.

Pera Petlic

8-7
...gusto ali svaka čast...   :tapsh:
 ...sviđa mi se što su tribine bile pune...

Ivan B.

Pogrešio si Golume.Rezultat je bio 9:8.

Ramla Mlara

9:8 teško ali zasluženo; igrač utakmice Svetozar Toza Marković 4 gola.
Š est vezanih pobeda je za pohvalu šta će biti u subotu u Zemunu?

Ivan B.

Ako ima jedno slobodno mesto za Munze...

Ramla Mlara

Mislim da tu nema problema , treba da se javite gosp. Milanu Brkljaču obično je na bazenu u večernjim satima i dogovorite sve sa njim .