Sta ima novo kod vas?

Započeo Nemanja Topic, Oktobar 01, 2007, 10:11:15 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Serveto Pecin

Ivan B.

...,pa ništa naročito...Bio sam na razgovoru za posao i čekam da se skuva cvekla i nadam se da će biti nešto uz nju.

Ivan B.

...pa ništa naročito...Sutra je pijačni dan...i tako...

Ivan B.

...,pa ništa naročito...Kod mene stalna rasprodaja...

Pera Petlic

...upravo sam se vratio iz kupovine novina i pošto se naš Komunalac  \\\"potrudilo da rasčisti sneg\\\" (očišćen je po tranzitnim i funkcionerskim ulicama) napravio sam salto mortales s\\\'  bicikla  :laugh: :laugh: ...bilo me je na sve strane...:dry:

...preživeo sa lakšim nagnječenjima i \\\"traumama\\\"...:laugh:   :laugh:

Axl Axl

Sinoć si mogao snimati \\\"Tokyo drift\\\" po gradu, ili otvoriti klizaćište... :)

{youtube}uUurALr_Ckk{/youtube}

Ivan B.

...,pa ništa naročito...Dolma je prelepa i u ovo zimsko doba.Gađao sam grudvama par stabala platana,tek da isprobam šut.Prošetao se i tako to...

Ivan B.

...,pa ništa naročito...Knjiga se mora pročitati do kraja.

Ivan B.

...,pa ništa naročito...Objavljen mi je oglas u BM.Ne biram mnogo...

Ivan B.

Pera Petlic

...tokom pre podneva saznao sam od prijatelja koliko treba da plati supruginu operaciju (odstranjenje tumora) - 800 EU :huh:
...inače žena odlazi u Sr.Kamenicu već par meseci na hemoterapiju i dok se nije konkretizovao \\\"predlog\\\" kako da teče operacija (novačana i hirurška) nije se ni došlo do dogovora oko vremena i uslova operacije...
...inače sa \\\"predlogom\\\" dogovorenim, biće operisana već krajem ove i početkom sledeće nedelje....ZANIMLJIVO (tako bi trebalo)...

...i kako onda rešiti korupciju...kada sam ga molio da prijavi ako nije sve legalno on je to odbijao jer želi da mu žena bude operisana i ne želi da se KOMPROMITUJE...:( ...a koliko je još drugih sličnih slučajeva...

NA ŽALOST LJUDSKI MORAL I ŽIVOT JE DOSTIGAO JAKO NISKU CENU...UŽAS

Ivan B.

Ivan B.

Š panaća sam se zasitio.Basara čita \\\"u bradu\\\",a kad budem imao vremena i ako budem imao vremena...

Ivan B.

Cheškom pala cena na 270-280 din/kg.

jozsef boros

stari zedika ima novu taktiku ,sad ne ide sam da PAZARI NOCU u svojoj radnji posto je uhvacen  i od strane milicije ésad vodi sa sobom odabrane radnike da za radno vreme kradu u svojim radnjama kako bi skrenuo paznju sa sebe i da DOKAZE radnicama kako ne paze  na prodavnicu i na robu zato moraju da placaju manykove.B)