Prevara...

Započeo Axl Axl, Septembar 20, 2007, 09:21:55 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

TiDža84

znas kako...zivot ti je beskrajan krug...na tebi je da li ces tu filozofiju shvatiti pre ili kasnije...sujetnim ljudima uvek ostaje ono pitanje sta ako?

Goran Čonkić

I sta bi bilo da sam onda? Kako bi bilo da sam smeo? znam...posle takvih stvari covek pukne...shatis da nije bitno sta drugi misle o tome, bitno je da si ti u svakom trenutku spreman da iskoristis tu jednu malu sansu koju ti zivot pruza i kasnije neces moci sebi da prebacujes. Pa makar se u toj situaciji opekao i lose prosao, ali na svojoj kozi si osetio i bogatiji si za to iskustvo i kad budes dosao  u krizu srednjih godina neces imati za cim da zalis i da onda to radis... :( :( :(

Zoran Sarajlija

Da li sam ja to upao u privatan chat?!?

Olja Milovanov

debeli zmaj napisao/la:
CitatDa li sam ja to upao u privatan chat?!?

:lol: :lol: :lol:

TiDža84

debeli zmaj napisao/la:
CitatDa li sam ja to upao u privatan chat?!?
B) naravno da nisi upao na private...ukljuci se u raspravu...slobodno..nemoj biti samo pasivni posmatracB)

TiDža84

Mali_Lala napisao/la:
CitatI sta bi bilo da sam onda? Kako bi bilo da sam smeo? znam...posle takvih stvari covek pukne...shatis da nije bitno sta drugi misle o tome, bitno je da si ti u svakom trenutku spreman da iskoristis tu jednu malu sansu koju ti zivot pruza i kasnije neces moci sebi da prebacujes. Pa makar se u toj situaciji opekao i lose prosao, ali na svojoj kozi si osetio i bogatiji si za to iskustvo i kad budes dosao  u krizu srednjih godina neces imati za cim da zalis i da onda to radis... :( :( :(

AKO PROBAS KAJACES SE,AKO NE PROBAS KAJACES SE...KONACAN ISHOD JE UVEK ISTI,ALI BOLJE DA UZIVAS DOK MOZES!

Zoran Sarajlija

Nema nikakve razlike izmedju onih koji varaju i onih koji ne varaju a hteli bi ali ne smeju.Ni za truncicu nisu cistiji.Razlika je u velicina muda.

tanja mitic

Goran Čonkić

I AGREE iz Cesky Republika. :)(jedva dodjoh do neta malo...)

velicina jeste bitna...u svakom slucaju, a ko kaye da nije tako - laze!!!

Spammer Spammer

rki ska

Dušica napisao/la:
CitatSastavni deo života

...i rastavni! :dabome:

Nina Ristic

hehehe... prevara nije prevara ako je cist sex bez emocija, jos ako se ne sazna... mosh misliti.

a ako se uistinu voli, toga nema!!! eto... :D:D:D

Zoran Sarajlija

Nina napisao/la:
Citathehehe... prevara nije prevara ako je cist sex bez emocija, jos ako se ne sazna... mosh misliti.

a ako se uistinu voli, toga nema!!! eto... :D:D:D
Nije to tako jednostavno kao sto mislis...videces kad porastes;)

Radomir Jelic

... kad porasteš kašæe ti se samo ... reče čika Jova Šarkanj

Leana Tajkov

Oket je sve to, ali kako mozete svog decka /devojku da grlite, ljubite i spavate sa njim/njom ako znate da je pre toga bio /bila sa nekim drugim?!?!