Lista neostvarenih želja...

Započeo Axl Axl, Novembar 10, 2007, 02:46:51 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Peleena :) Pa shta te briga :D

Hm...da postanem lice D&G..ili sl.

auu...ima ih jako jako puno...naravno...radim na tome da ih ostvarujem,a ne da sedim kuci i da sanjarim!

Radomir Jelic

Nina Ristic

moje neostvarene zelje... hmmm... ko me zna zna i to... ali eto, POLAAAKOOOOOOOO se sve resava i ostvaruje se jedna od najvecih! juhu!

TiDža84

DA U SHATLU ODLETIM NA MESEC I POSMATRAM ZEMLJU IZ SVEMIRA :ochi:

Olja Milovanov

Ja bih zelela da pevam u nekom bendu, ali nemam glas za tako nesto...:(   (ali bas cesto pevam)

Slazem se sa Acom sto se tice odrastanja- volela bih da zamrznem period u kome se trenutno nalazim (znaci 17e, 18e, 19e godine)...:)
Jedna od najvecih zelja mi je da proputujem svet, da vidim sto vise toga i da znam sto vise jezika, upoznam sto vise kultura... (sto i planiram da ostvarim- bar deo toga...) :silly:

Sto se tice ostalih- ne mogu bas sad svega da se setim- ali mnoge su povezane i sa poljem ljubavi...:blush:

Puno realnih i mogucih zelja sam ostvarila, ali ne bih ni volela da mi se sve ispune jer onda ne bih mastala i sanjala (a to je nesto sto jako volim da radim)...:silly:

nemam ime

skakanje badzijem i iz aviona...
naravno proputovanje sveta, mada ih se zadovoljio i samo nekih evropskih zemalja!!!

rki ska

Leana Tajkov

sweet tooth napisao/la:
Citatda pojedem pistaæ velik kao lubenica

Joj, savrseno :-)

TiDža84

Eeee,setila sam se...volela bi da ovih dana padne veliki sneg,da odem na dolmu da se sankam i grudwam.... :zima:

rki ska

Narcy girl napisao/la:
Citatsweet tooth napisao/la:
Citatda pojedem pistaæ velik kao lubenica

Joj, savrseno :-)

a karma?;)

Radomir Jelic

TiDza84 napisao/la:
CitatEeee,setila sam se...volela bi da ovih dana padne veliki sneg,da odem na dolmu da se sankam i grudwam.... :zima:

i da pravimo jezuškeeeee :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Leana Tajkov

Nebojsa Andjelic

Ivan Saranovic

paaaaaaaa...... ne znam.
Uglavnom nemam neke nerealne zelje. Kada zelim da budem uspesan u skoli, onda mi ne ide dobro i onda prodjem 4.20 ili 4.30. A kada se najmanje trudim onda sam odlican.
Voleo bih da odem ponovo na snowboard. Skijanje sam vec izucio odlicno, ali kad sam poslednji dan u Bugarskoj na zimovanju probao snowboard, malo sam se zaleteo pa umesto da padnem na guzicu, pao sam na glavu i izlomio se.:laugh:

Marina Kovacev

A da mi umesto benda osnujemo orkestar, koliko nas je zainteresovanih :laugh:  Sirena, ja i ostali bez sluha mogu da bude plesna grupa, pratnja orkestru... :)
Neostvarene zelje? Pa mislim da cu se o tome izjasniti tek kada se moj ovozemaljski zivotni vek zavrsi... jer za sada imam vremena da te neostvarene pretvorim u ostvarene zelje... ;)