Važan je...Veæina problema u savremenom društvu i porodici potiču upravo iz tog razloga.
Gledajmo to ovako,imam jedan odreðen način života,i primanja koja nisu ekstra velika ali su recimo iznad proseka za okolinu.
Kada bih preko noæi ostao bez posla,ne bih sebi više mogao da priuštim način života na koji sam navikao i koji sada prihvatam zdravo za gotovo...
Ne bih mogao dolaziti u Vaš lepi grad i izlaziti tu,upoznavati vas,obezbediti sebi net,komp,održavanje za automobil,veæinu stvari koje imamo i prihvatamo to zdravo za gotovo,a neko ne zna kako sutra da prehrani porodicu...
Šta god neko rekao,novac je važan,kao sredstvo kojim održavamo egzistenciju.
Ne mislim sada tu na enormne količine novca kojim bi se razbacivali,ali čak i vaše omiljene patike,jakna ili bilo koji drugi deo odeæe koji vam se toliko sviða i u njemu se oseæate izuzetno dobro,i savršeno kroz njega izražavate sebe kao ličnost košta neki novac,koji da nemate ne bi mogli to...
A na žalost,toliko je njih koji nemaju...Pa kada vidimo negde nekoga neskladno obučenog,možda i nije samo u pitanju nedostatak ukusa...