Jeste, Robbyn,svaka monoteistička religija propoveda da je Bog jedan, ali putevi su različiti.Svaka religija svojata pravo da je njen put ispravan, ali Sveto Pismo kaže da Sveti Duh daje pečat ispravnog puta.
Na vrhu brda obitava Bog,i prema vrhu vode mnogi putevi, i na tim putevima hodaju ljudi.Neki su nasledili taj put, neki su se spotakli pa idu tim izabranim putem, a neki su pročitali \\\"priručnik\\\" i pogledali kartu i počeli slediti ispravni put, jedini put koji vodi do vrha, a to je Isus Hrist.
Jovan 14:6
\\\"Isus mu reče: Ja sam put i istina i život; niko neće doći k Ocu do kroza me.\\\"
Iz ovoga sledi da ako naš put baziramo na nekom proroku, svetitelju, anđelu koji su dali neke objave a nisu podudarni sa Biblijom, onda smo na putevima koji nikuda ne vode ili pak ne vode do vrha.Možeš ti biti religiozan , human, dobar u očima ljudi, ali te to neće spasiti, jer će se ljudima suditi po njihovim delima,a verujući čovek kad stane pred sudiju biće pokriven krvlju Jagnjetovom i Otac će videti na njemu samo svog Sina ljubljenog.
boky81,ako ti se ne sviđaju postovi, ti brate nemoj da ih čitaš.
Ja sam mrtav čovek, i svaki dan umirem da bi Hrist živeo u meni, jer ja nisam bitan, samo sam glinena posuda u rukama Božijim, ključna ličnost je Isus.
Idite ljudi vašim sveštenicima, tražite od njih \\\"priručnik\\\", tražite uputstva od njih, tražite zajedništvo sa Bogom, jer vremena je malo.....