Ko bi trebao platiti račun?

Započeo Zorica Georgijević, Septembar 27, 2007, 10:52:43 PRE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Zorica Georgijević

Jedna od čestih dilema na izlascima je ko plaæa račun. Jednom kada budete u stabilnoj vezi za vas æe ova pravila biti smešna jer æete izgraditi stav o plaæanju kao par, ali u meðuvremenu dobro je znati šta se očekuje. Dakle...?

Becej City

Jedva skontah poentu topika.
Nikad ne bih mogao da zamislim situaciju da zenska osoba  u mom drustvu plati pice...
 Kao, konobar donese pice, a ja bas tad moram do wc-a...:laugh: :laugh: :laugh:
Nepojmljivo i strano mi je to ...

mumba

pa to zavisi od slučaja do slučaja .kad je veza mlada i kada su to dvoje jako mladi onda bi trebao muškarac(ali nikako sad 10 piæa da joj plati) dok u starijem uzrastu to sve devojka(žena) radi jer su novci kod nje da se ðuvegija ne bi omacio za šankom,

Menjano: šaci,   27.09.07 18:36

Axl Axl

hahahahaha :) šaci crknuæu od smeha zbog tebe, eo karma... :)

mumba

tako je to kad smo mi muški stoka neopevana pa nam treba neko da nam drži uzde i stavi uzengije.

nemam ime

muskarac nikao nesme da navaljuje da on placa pica. Ako devojka izrazi zelju da plati treba je pusti! Tako kazu neka pravila!

Boris Majstorovic

Ne znam za druge , ali meni su devojke ukupno platile mozda 50 pica od kad izlazim do danas.

Menjano: tata Boris,   29.09.07 23:58

boris petkovic

^ hahahahahahahaha

ako devojka zove muskarca da odu na pice,onda ona placa i obrnuto
po nekoj logici,jbg
osim kad muskarac insistira da on plati...

Nemanja Topic

5who napisao:
Citatako devojka zove muskarca da odu na pice,onda ona placa i obrnuto
po nekoj logici,jbg
osim kad muskarac insistira da on plati...

Sani L

Slazhem se sa prethodnim postom...mada kasnije...kad vreme prodje...plati ko ima...;) a ako nema niko...pa zna se...pranje sudja ili shtrafta...a s ozbirom na Bechej pre ce biti varijanta:Ma donecu ti sutra! :P

tanja mitic

pa ja sam lično prisustvovala sceni...kada je konobar(baš mi ga je bilo žao):(  morao da oplati tudj račun jer se dotični bio izgubio....to se dešava...dosta često...
odgovor na postavljeno pitanje-svako svoj račun neka plati i duža ljubav...;)

Nemanja Topic

^ja ne bih mogao da se slozim sa tobom... Mozda jedino ako se DOGOVORE da idu na pice... Ali ja kada zovem nekoga na pice, onda ja placam, i smatram da kada mene zove neko na pice, treba ta osoba da plati, a ne da ocekuje da ja platim...

Dragan Lončarski

zivimo u nenormalnoj drzavi u nenormalnim uslovima i pricamo nenormalno o normalnim stvarima... normalno je da se na to ne obraca paznja... ali elem, tada neko to pocne da koristi i eto ti guzve :) zato se na zapadu i zivi drugacije i krste se kad cuju nase obicaje... a nasi kad odu krste sa njihovim... sve u svemu, mislim da treba da pocnemo da naplacujemo krscenje i imali bi svi dovoljno da castimo jedne druge... i to bez guranja ;)

Zorica Georgijević

Bubikaj napisao:
Citatzivimo u nenormalnoj drzavi u nenormalnim uslovima i pricamo nenormalno o normalnim stvarima... normalno je da se na to ne obraca paznja...

Menjano: Georgina88,   01.10.07 14:18