Nova godina - docek

Započeo Becej City, Decembar 11, 2008, 06:11:06 POSLE PODNE

« prethodna tema - sledeća tema »

Marina Kovacev

Docek? Samo da prodje kako treba... :)
Becejci se po obicaju sete da im karte trebaju u poslednji cas, a karata za Stage vise nema, Axl se ne javlja na telefone :P , a ja hocu da izludim od poziva... Sutra zorom ranom frizer, nokti, pa slaganje 40kg narezaka i peciva... juhu, radne li atmosfere... :silly:
Ma ima da se provedem, samo da mi se ne prispava pre ponoci...

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

velimir cvejanov

mumba

Robbyn napisao/la:
Citat
neš je cutra mrziti brataše kad se opravimo za valovom!

Vladimir Bakic

Mislim da sam se u zivotu samo 2-3 puta dobro proveo za Novu godinu..Ali kontam da ce ova biti jedna od tih..Inace su mnogo bolji neplanirani provodi,a ne ovo isforsirano sranje..

Serveto Pecin

Mislim da su najbolje kucne zurke. Svaki dan mozes izaci u neki kafic, ali se zato kucne zurke ne prave tako cesto...
Eh, da mi je da ponovim docek 2001.... Ili bese 2002.... :D

mumba

fala jarcu nama je svaki dan praznik!

Goran Relic

Došao je i taj dan!
Topla soba i spavanje do besvesti.

mumba

uh najgora nova godina do sada ... mislim doćek . niko poznat , bolovi u stomaku, negativnost u vazduhu i domaći punk rock ništa gore al danas je repriza pa računam biće bolje!

Bojan Maletic

...najgori docek, za sve ove godine mog zivota... izdali me i razocarali...a mislio sam da mogu i zivot da im poverim....:(  ...lepo je pocelo...srecna mi nova godina :(

Z A

Nikad gora  Nikad gora  Nikad gora  N i ka d   g o r a

Becej City

boky81 napisao/la:
Citat...najgori docek, za sve ove godine mog zivota... izdali me i razocarali...a mislio sam da mogu i zivot da im poverim....:(  ...lepo je pocelo...srecna mi nova godina :(

Ko te je izdao?

Ja se pridruzujem utiscima koje su izneli Boki i Integral!

Gordana Kuzmanovic Sadzakov

Najneobičniji doček Nove godine! :) :silly:

Meni je extra bilo! ;)

Ljudi, šta se sa vama dešava!?

Samo je od vas zavisilo kako ćete se provesti!
...svako je kovač sreće svoje...

uzdravlje! :)

Marina Kovacev

Kazu kako pocnu prvi dani godine - takva ce biti cela...
Prema tome, trudite se da uzivate... :)
Moj docek, pa mogli smo i sa manje narodnjaka, ali ajde... Vazno je da je bilo prisutno 99% meni potrebnih ljudi, nekih lepih stvari u vazduhu, Keglevich votke i meni bilo super... :silly: